İninal için gereksinim neler ?

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,123
Arkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler..

Arkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler..
5 Tl verip alacaksın sonra kartı etkinleştiriceksin bu kadar diye biliyorum.

Teşekkürler..
Sakın İninal Almayın. Uygulamadan Papara Sipariş Edin. İninal Kadar Çöp Bir Kart Görmedim

Hiçbirşey gerekmiyor parasını verip satın aldıktan sonra uygulama ya da internet sitesinden aktif etmen gerekiyor o zaman telefon numarası ve kimlik istiyor diye biliyorum

Papara alin bence, konunuza bakacak olursak +12 olmaniz yeterli

paycel alın derim çok daha rahat ve güvenli şokta 5 tl alıyorsunuz gofret gibi kutusundan cıkarıp uygulamasıyla eşliyorsunuz bitiyor

Asla ininal tavsiye etmiyorum. Aylık komisyon, kullanım ücreti, para yatırırken aldığı komisyon vs. derken bayağı bir paranızı yiyor. Ekstra para yatırmak zorunda kalıyorsunuz.
Sakın İninal Almayın. Uygulamadan Papara Sipariş Edin. İninal Kadar Çöp Bir Kart Görmedim

Hocam Ininal'a her koyuşta 2 TL çekiyor. Papara sipariş ettim gelince Ininal'ı iptal edeceğim.

Teşekkürler..
ininal tavsiye etmem çöp bir kart

bekliyecek zamanınız var ise ininal almak yerine ücretsiz papara sipariş edin kartınızdan para atmak ve ya çekmek gibi işlemlerde ücret kesmiyor ve spotify-youtube-netflix gibi platformlarda %50 indirim sağlıyor.

Teşekkürler
Papara al kardeşim ininal alma

Geri