Asus vg27aq5a modelini aldım bugün vesa koluyla (nb f80) ile kurdum lakin ekranın belli bir kısmı arada siyah yanıp sönüyo arada kırmızı yanıp sönüyo...
yok başkan olmaz gecikme bende kablosuzlara önyargılıydım çok büyük rahatlık bende a9 ultra mı ne var eski sürümün en üst versiyonu ama a9 plus da gayet iyi...
ya samsung minimum 5 6 yıl rahat götürür (note 5 hala çalışıyo ve elimde 11 yıllık cihaz) iphonu bilemicem ama pil sağlığı falan çabuk düşüyo götürür 3 4...
başkan şöyle diyim gece çekimi ve selfie iphone 17 (belki video da da alabilir tam bilmiyorum) onun haricinde iphonun kendi eklediği güzel bi sarı filtresi...
Selamlar, i5 14400f işlemcim var cinebench R23 testinde single core olması gerektiği gibi 1700 iken
multi core da 16000 yerine 11900 lere anca gelebiliyo...
hocam kargo ve site bence özellikle elektronikte en önemlileri ben şahsen ptt kargoya güvenmiyorum hatta arası da yer yer tercih etmediğim oluyo, o yüzden...
haklısınız o konuda ;( VG27AQL5A modeli olsa onda pivot da var ona çok daha sıcak bakabilirdim ama aradaki fiyat fazlalığı taksitle gerçekten baya bi eriyo...
hocam malesef masa için direkt alanım yok masa değiştiremicem ve o kol içinde gerçekten çok yerim yok ve masama da güvenmiyorum aoc marka açısından mı...
hocam haklısınız da masa alsam evimde koyucak yer yok ev değiştirince masa işine bakıcam inşallah hani harbiden imkan yok şuanda olsa benimde aklıma çok...