merhabalar itopyada olan indirim üzerine 12000 tl ye düşen blackshark v3 pro yu satın aldım ve en çok oynadığım oyun olan pubg de gerçekten ses rezaletti...
oyunun ağzına ettiler zaten 2600 saatim var şu oyun adam gibi hilesiz bi oyun olsa gece gündüz oynarım anasını satıyım dünyanın en iyi online shooter oyunu...
corsair hs80 wireless kullanıyordum kırıldığı için cloud 3 s aldım ama ses seviyesi beni çok tatmin etmedi iade ettim oyunlarda sesi kısık alıyordum bir çok...
iki kulaklık arasında kaldım yıllardır cloud 2 kullanıyorum sesten çok memnunum ama dış sesler malesef çok rahatsız ediyo evimde çok fazla gürültü var ve...
abicim mikrofona yerim yok ve yıllardır mikrofonlu kulaklık kullanıyorum cloud 2 yi alalı 4 yıl mı 5 yıl mı ne oldu memnunum ama kablosu deri pedleri ve dış...
kablosuz kulaklık arıyorum pubg ve cs oynuyorum genelde tabi yanında hikayeli oyunlar benim için en önemli olan ayak sesi ve tabii ki seslerin temiz ve net...
Asus vg27aq5a modelini aldım bugün vesa koluyla (nb f80) ile kurdum lakin ekranın belli bir kısmı arada siyah yanıp sönüyo arada kırmızı yanıp sönüyo...
yok başkan olmaz gecikme bende kablosuzlara önyargılıydım çok büyük rahatlık bende a9 ultra mı ne var eski sürümün en üst versiyonu ama a9 plus da gayet iyi...