Başlıkta belirttiğim gibi kredi kartı 2000tl verdi bunla ne alıyım sizce var mı öneriniz 2000 tl nin üzerinde de olabilir herhangi bir şey olur baya...
Başlıkta belirttiğim gibi kredi kartı 2000tl verdi bunla ne alıyım sizce var mı öneriniz 2000 tl nin üzerinde de olabilir herhangi bir şey olur baya herhangi...
bencede çok mantıklı güzel bir cihaz da işte dediğim gibi batarya çok kafamı karıştırıyo bi yandan da çinli telefona o parayı verip bir iki yıl sonra cort...
hocam ben galaxy a55 kullanıyorum ve telefonun yazılımsal olarak gerçekten sorunsuz bi cihaz benim için tek eksi yönü bataryam dayanmıyo artık ve hafif...
bundan ötürü korkuyorum honor almaktan o yüzden biraz daha kullanıcı deneyimi elde etmek için konuyu açtım teşekkürler deneyimlerinizi aktardığınız için
hocam 6.9 inch telefon 😁 gerçekten çok büyük ben küçük bi telefon istiyorum oyun oynamıyorum veya çok içerik tüketmiyorum genelde sosyal medya müzik...
Selamlar, bütçem başlıkta belirttiğim gibi 60k bu fiyatlarda hızlı ve bataryası sağlam ve küçük bir telefon istiyorum aklımda honor 600 pro var kompakt...
merhabalar itopyada olan indirim üzerine 12000 tl ye düşen blackshark v3 pro yu satın aldım ve en çok oynadığım oyun olan pubg de gerçekten ses rezaletti...
oyunun ağzına ettiler zaten 2600 saatim var şu oyun adam gibi hilesiz bi oyun olsa gece gündüz oynarım anasını satıyım dünyanın en iyi online shooter oyunu...
corsair hs80 wireless kullanıyordum kırıldığı için cloud 3 s aldım ama ses seviyesi beni çok tatmin etmedi iade ettim oyunlarda sesi kısık alıyordum bir çok...
iki kulaklık arasında kaldım yıllardır cloud 2 kullanıyorum sesten çok memnunum ama dış sesler malesef çok rahatsız ediyo evimde çok fazla gürültü var ve...