Arama sonuçları: *

1. aht.furkan

Bonus Kredi Kartı 2000 TL Bonus Verdi Bunla Alabiliceğim Herhangi Bir Öneri

Başlıkta belirttiğim gibi kredi kartı 2000tl verdi bunla ne alıyım sizce var mı öneriniz 2000 tl nin üzerinde de olabilir herhangi bir şey olur baya herhangi bişey yani.
  2. aht.furkan

Bonus Kredi Kartı 2000 TL Bonus Verdi Bunla Alabiliceğim Herhangi Bir Öneri

Başlıkta belirttiğim gibi kredi kartı 2000tl verdi bunla ne alıyım sizce var mı öneriniz 2000 tl nin üzerinde de olabilir herhangi bir şey olur baya herhangi bişey yani
  3. aht.furkan

Öneri Honor 600 Pro Vs Samsung S26 Öneri Bütçe 60k

bencede çok mantıklı güzel bir cihaz da işte dediğim gibi batarya çok kafamı karıştırıyo bi yandan da çinli telefona o parayı verip bir iki yıl sonra cort olmasından korkuyorum
  4. aht.furkan

zaten samsungu seviyorum fakat bataryası çok düşük ve yetip yetmiceği açısından endişelerim var
  5. aht.furkan

hocam ben galaxy a55 kullanıyorum ve telefonun yazılımsal olarak gerçekten sorunsuz bi cihaz benim için tek eksi yönü bataryam dayanmıyo artık ve hafif hafif kasıyo hani bazen keşke samsungda 6000 7000 mah 6.5 inch veya daha küçük telefonlar yapsada alsak diyorum
  6. aht.furkan

bundan ötürü korkuyorum honor almaktan o yüzden biraz daha kullanıcı deneyimi elde etmek için konuyu açtım teşekkürler deneyimlerinizi aktardığınız için
  7. aht.furkan

niye katlanıyım hocam gidip küçük telefon alırım :D
  8. aht.furkan

hocam 6.9 inch telefon 😁 gerçekten çok büyük ben küçük bi telefon istiyorum oyun oynamıyorum veya çok içerik tüketmiyorum genelde sosyal medya müzik iletişim, lakin a55imin bataryası bana yetmiyor malesef (kendisi 5000mah) alalıda 1.5-2 yıl oldu.
  9. aht.furkan

Selamlar, bütçem başlıkta belirttiğim gibi 60k bu fiyatlarda hızlı ve bataryası sağlam ve küçük bir telefon istiyorum aklımda honor 600 pro var kompakt küçük bir cihaz ama aynı fiyata samsung alabiliceğimi düşündüğümde aklım samsunga kayıyor, fakat s26 daki korkumda bataryanın yetmicek olması...
  10. aht.furkan

Yardım Razer Blackshark V3 Pro Sorunları

merhabalar itopyada olan indirim üzerine 12000 tl ye düşen blackshark v3 pro yu satın aldım ve en çok oynadığım oyun olan pubg de gerçekten ses rezaletti birsürü eq ayarı denedim ama nafile gerçekten sesler iğrenç cloud 3 s wireless ile bunun arasında kalmıştım yaklaşık 3 4 yıldır cloud 2...
  11. aht.furkan

8-9 K Civarı Kablosuz Kulaklık

pro modeli itopyada 12k, bide hyperx cloud 3 s wireless bakabilirsin
  12. aht.furkan

Pubg 17 GB Lik Güncellemeden Sonra Bi Anda Donup Yanıt Vermemeye Başladı

oyunun ağzına ettiler zaten 2600 saatim var şu oyun adam gibi hilesiz bi oyun olsa gece gündüz oynarım anasını satıyım dünyanın en iyi online shooter oyunu bence ama sorunun çözümü olarak max driver güncellemesi oyunu silip yükleme veya driver silip kurma önerebilirim genelde bunlar işe yarıyo
  13. aht.furkan

Öneri Hyper X Cloud 3 S Wireless mı Razer Blackshark V3 Pro Mu

iki kulaklık arasında kaldım yıllardır cloud 2 kullanıyorum sesten çok memnunum ama dış sesler malesef çok rahatsız ediyo evimde çok fazla gürültü var ve bunlar mikrofonada kulağımada yansısın istemiyorum pubg ve cs oynuyorum ağırlık olarak seslerin netliği ve ayak sesleri benim için çok önemli...
  14. aht.furkan

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi Bütçe 17k

abicim mikrofona yerim yok ve yıllardır mikrofonlu kulaklık kullanıyorum cloud 2 yi alalı 4 yıl mı 5 yıl mı ne oldu memnunum ama kablosu deri pedleri ve dış sesi kesememesi beni bunalttı anc li mikrofonlu en iyi sesi kasabiliceğim bir kulaklık istiyorum buna da 17k para ayırdım bu özelliklerin...
  15. aht.furkan

mikrofona yer ayırmak istemiyorum her şey tek cihazda hallolsun, mikrofona ayırcak yer de yok zaten.
  16. aht.furkan

kablosuz kulaklık arıyorum pubg ve cs oynuyorum genelde tabi yanında hikayeli oyunlar benim için en önemli olan ayak sesi ve tabii ki seslerin temiz ve net gelmesi birde izolasyonu iyi olmalı (mümkünse anc) odada 3 kişiyiz çünkü, mikrofon da dış sesleri kesebilirse mükemmel olur
  17. aht.furkan

Acil iPhone Telefon Onerisi

17 düz model al geç
  18. aht.furkan

Pubg oyuna girmeme/lobi yüklenmeme/lobiye dönmeme sorunu

hocam çözebildiniz mi splitwire la çözüldü mü sorun
  19. aht.furkan

Yardım Yeni Monitör Ekranı bozuk Yardım lütfen

hasar verdiğimi düşünmüyorum elle vidaladım böyle bi sorun olunca biraz vidaları gevşettim o kadar
  20. aht.furkan

Yardım Yeni Monitör Ekranı bozuk Yardım lütfen

şuanda olmuyo olursa çekince nasıl atıcam yani site vs. veya drive mı
Geri