Öneri Hyper X Cloud 3 S Wireless mı Razer Blackshark V3 Pro Mu

Reaksiyon skoru
82
iki kulaklık arasında kaldım yıllardır cloud 2 kullanıyorum sesten çok memnunum ama dış sesler malesef çok rahatsız ediyo evimde çok fazla gürültü var ve bunlar mikrofonada kulağımada yansısın istemiyorum pubg ve cs oynuyorum ağırlık olarak seslerin netliği ve ayak sesleri benim için çok önemli cloud 3s şuıanda 5700 ile 6700 tl arası blackshark v3 pro indirimde 12000 tl ye düştü sizce hangisini tercih etmeliyim. kullanıcı yorumları benim için çok önemli, hayırlı günler.

corsair hs80 wireless kullanıyordum kırıldığı için cloud 3 s aldım ama ses seviyesi beni çok tatmin etmedi iade ettim oyunlarda sesi kısık alıyordum bir çok ayar yaptım bi türlü ısınamadım iade ettim razer blackshark v3 aldım çok daha memnun oldum kişiye göre değişir ama ben razerden daha çok memnun kaldım

iki kulaklık arasında kaldım yıllardır cloud 2 kullanıyorum sesten çok memnunum ama dış sesler malesef çok rahatsız ediyo evimde çok fazla gürültü var ve bunlar mikrofonada kulağımada yansısın istemiyorum pubg ve cs oynuyorum ağırlık olarak seslerin netliği ve ayak sesleri benim için çok önemli cloud 3s şuıanda 5700 ile 6700 tl arası blackshark v3 pro indirimde 12000 tl ye düştü sizce hangisini tercih etmeliyim. kullanıcı yorumları benim için çok önemli, hayırlı günler.
razer 2 katı fiyatı olsada fps oyunlarında cloud 3 kadar tatmin etmez haberiniz olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,238
Üyeler
197,640
Son üye
ihlara
Geri