Asus vg27aq5a modelini aldım bugün vesa koluyla (nb f80) ile kurdum lakin ekranın belli bir kısmı arada siyah yanıp sönüyo arada kırmızı yanıp sönüyo çözemedim bikere hız aşırtma açıp kapatınca çözülüyo ama asıl sorun nedir onu anlamadım yardım lütfen.
birde overclock açınca monitör zoomlanıyo...
yok başkan olmaz gecikme bende kablosuzlara önyargılıydım çok büyük rahatlık bende a9 ultra mı ne var eski sürümün en üst versiyonu ama a9 plus da gayet iyi ve yeterli üstüne yenilenmiş sürümleri geldi a9plus gayet yeterli ve güzel bir tercih
ya samsung minimum 5 6 yıl rahat götürür (note 5 hala çalışıyo ve elimde 11 yıllık cihaz) iphonu bilemicem ama pil sağlığı falan çabuk düşüyo götürür 3 4 yıl ama rahat olur mu onu bilemem :)
başkan şöyle diyim gece çekimi ve selfie iphone 17 (belki video da da alabilir tam bilmiyorum) onun haricinde iphonun kendi eklediği güzel bi sarı filtresi var videolara falan bence çok daha güzel duruyo s25inde zoomu, şuanki telefonum samsung samsungu da severim ama telefonda oyun oynamıcaksan...
Selamlar, i5 14400f işlemcim var cinebench R23 testinde single core olması gerektiği gibi 1700 iken
multi core da 16000 yerine 11900 lere anca gelebiliyo neden olduğunu bulamadım yardım edebilicek olursa çok sevinirim, oyunlarda falan %30 40 anca çalışıyo 1080p de oynadığım için öyle olduğunu...
hocam kargo ve site bence özellikle elektronikte en önemlileri ben şahsen ptt kargoya güvenmiyorum hatta arası da yer yer tercih etmediğim oluyo, o yüzden ben olsam pttden almazdım bişey 10 kişinin başına gelmez 1inin gelir o 1 kişinin ağzı yanar işte o yüzden almışken bikaç yüz lira fazla verip...
haklısınız o konuda ;( VG27AQL5A modeli olsa onda pivot da var ona çok daha sıcak bakabilirdim ama aradaki fiyat fazlalığı taksitle gerçekten baya bi eriyo ordan aklımı çeldi aoc
hocam malesef masa için direkt alanım yok masa değiştiremicem ve o kol içinde gerçekten çok yerim yok ve masama da güvenmiyorum aoc marka açısından mı güvenmiyosunuz fiyat fazlalığından ötürü mü, çünkü bende asuscuyum tek kafama takılan aoc ye güvenip güvenmemek, haricinde hz si olsun usb...
hocam haklısınız da masa alsam evimde koyucak yer yok ev değiştirince masa işine bakıcam inşallah hani harbiden imkan yok şuanda olsa benimde aklıma çok yattı attığınız ürün bende hali hazırda asus tuf bir monitör kullanıyorum bir tık eski bi model ve baya memnunum tek eksiği pivot olmaması...
bende şuanda 2k monitör bakıyorum aklıma bu çok yattı
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g4sru-27-1-ms-2k-pivot-ips-120-hz-oyuncu-u-fiyati,1221973060.html
10 bit dci-p3 %96 adobe rgb %92.5 srgb %124 tek sorunu bitık pahalı ama trendyolda peşine 9 taksit fırsatları var ben bunu...
peşine 6 taksitle aoc q27g4sru kullanan veya önerebilicek var mı
https://www.trendyol.com/aoc/q27g4sru-27-320hz-1ms-qhd-fast-ips-gaming-monitor-p-1053363947?merchantId=106248&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme