Kesinlikle değer değer değer
Ben son zamanlarda işlemcilere verilen gücün ekran kartına verilen güçten daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum 1440p de...
Hocam eski işlemciyi sattığınız fiyatı düşününce size de gayet uygun bir fiyata gelmiş. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
İşlemcinin sıcaklığı ne durumda...
Tam olarak R5 7600den geçtim bende ekran kartım rtx 3080 sadece online oyunlar oynuyorum , yükseltme çağ atlatmadı belki ama çok farkettirdi hele sizin...
Hocam üstelik Ryzen 5 7600'ü ikinci elde uygun bir fiyattan satabilirsem bu yükseltme bana gerçekten makul bir fiyata gelmiş olacak ancak yine de kendimi...
Arkadaşlar merhaba. Halihazırda Ryzen 5 7600 işlemci kullanıyorum ve Battlefield 6, Space Marine 2 gibi Cpu'ya yüklenen oyunlar oynuyorum.
Her iki oyunda...
Hocam ben de öyle düşünüyorum ancak bir an kendime durduk yere masraf mı çıkarıyorum diye düşünmüştüm. Ancak ekran kartının tam potansiyelini alamamak da...
Alma imkanının varken almanı tavsiye ederim. Neredeyse her zaman yeni nesillerde ufak bir güçlendirme yapılıp çok fazla zam yapılıyor. 7800x3d fiyatı...
Arkadaşlar sizce 1440p çözünürlükte Ryzen 5 7600'den geçmeye değer mi?
Battlefield 6 ve Space Marine 2 gibi oyunlar oynuyorum her ikisi de işlemciye...