Gforce46 isimli üyenin son içerikleri

1. G

30.000 TL OLED monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Bildiğiniz gibi son zamanlarda OLED monitörlerin fiyatları biraz daha alınabilir bir noktaya geldi ve ben de OLED monitör almaya karar verdim. Aklımda birkaç model var ancak yaptığım araştırmalarda OLED'lerin hala yanma sıkıntısı yaşayabildiğini ve başta tandem(WOLED) olmak...
  2. G

1 TB m.2 SSD Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarımda halihazırda 1 TB Goodram Marka PX600 Gen4 m.2 SSD var. Ancak yüklü oyunlar vs derken 1tb hafıza yetmiyor. Kullandığım anakart Asus B650m-r ve anakart üzerinde 2 tane pci-e 4 m.2 ssd girişi var. Yeni bir tane m.2 ssd almak istiyorum. Biraz araştırma yapınca...
  3. G

Ubisoft Store Üzerinden Alışveriş Yapamıyorum

Hocam çözemedim maalesef.
  4. G

Hocam ilk mesajda belirttiğim gibi 'Pay with Credit card via Xsolla' tuşuna bastıktan sonra kart bilgilerini girme ekranına ulaşıyor olmam lazım. Eğer ki o aşamada hata verse dediğiniz gibi kartımı değiştirmeyi düşünebilirim. Ancak 'Pay with Credit card via Xsolla' tuşuna basınca henüz kart...
  5. G

Arkadaşlar merhaba, Bildiğiniz gibi Ubisoft Store'da güzel indirimler var. Ben de bir oyun alayım dedim ancak sürekli hata alıyorum. Pc'den, telefondan ve direkt uygulamadan denedim olmuyor. Ürünü sepete ekleyip indirim kodunu girdikten sonra 'Pay with Credit card via Xsolla' ya basıyorum...
  6. G

Ryzen5 7600 ve Rx 9070XT İçin Psu Önerisi

Hocam bir de bu psu da ilgimi çekti. Asus ve 8 yıl garantili olması da bir artı tabii ki. https://www.amazon.com.tr/ASUS-AP-850G-GARANT%C4%B0L%C4%B0-MOD%C3%9CLER-KAYNA%C4%9EI/dp/B0DHVG3LRV/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
  7. G

Hocam peki o iki psu aşağıdaki kasaya sığar mı sizce? https://ventocase.com/urun/vg20a/
  8. G

Hocam satmayı düşünmemin nedeni sürücü hatası almamdı ancak PSU kaynaklı olabilir mi diye düşündüğüm için acaba şans versem mi diye düşünüyorum. Space Marine 2 oyununda sürücüler zamanaşımına uğradı diye açamıyordum oyunu.
  9. G

Arkadaşlar merhaba, Hali hazırda kullandığım sistem PSU aşağıdaki gibi; Ryzen 5 7600 RTX 5060Ti 16 Gb 2x16 Gb DDR5 Ram Asus B650m-r 1 Tb M.2 SSD Thermalright Peerless Assassin 120mm soğutucu FSP 650W 80 Plus Psu PSU mevcut sistemimde herhangi bir sıkıntı çıkarmıyordu. Ancak indirimlerden uygun...
  10. G

Rx 9070 XT Amd Driver Sorunu

Hocam Zalman'ın 800W lık bir psu su idi. Aslında benim anlatmak istediğim şey şuydu. Eski kartım Rtx 5060Ti'dı. Onu yeniden taktım eski driverlerı sildim yenisini yükledim ve sıkıntısız bir biçimde kaldığım yerden devam ettim. Olması gereken bu değil mi zaten. Bu kartı aldığından beri sorunsuz...
  11. G

Arkadaşlar konu yine gereksiz bir noktaya gitmiş. Dün arkadaşımdan aldığım kaliteli bir 800w psu ile de denedim. Sıkıntı benim '650W'lik hiçbir şeye yetmeyen' psumda değilmiş. Defalarca yazdığım halde anlaşılmadığı gibi bazı oyunları açan ancak bazılarını inatla açmayan ekran kartında sıkıntı...
  12. G

Hocam mesele güç kaynağını değiştirmek değil. Yeni güç kaynağını takmak ve sistemi çalıştırmak en fazla 30 dk mı alır. Benim sıkıntım problemin kaynağını çözememem. Çünkü direkt psu dan kaynaklı olsaydı undervolt işe yarardı diye düşünüyorum ki yukarıdaki örnekte belirttiğim oyunlar da çok fazla...
  13. G

Hocam undervolt da denedim. Ekran kartının max gücünü 250-260 W civarına kadar çektim ancak bu da yetmedi. Dediğim gibi Space Marine 2 açılmıyor. Ancak undervolt dahi yapmadan Battlefield 6, Cyberpunk 2077 ve God Of War Ragnarok'ta sorunsuz bir biçimde çalışıyor kart. Sorunun PSU'dan mı kaynaklı...
  14. G

Bir önceki mesajda belirttiğim gibi Space Marine 2'yi yeniden yükledim. Ancak yine aynı şekilde hata verip oyundan attı. Battlefield 6, Cyberpunk 2077 ve God Of War Ragnarok'ta sorunsuz bir biçimde çalışıyor. Bu oyunlarda 300-320 W arası güç çekiyor ve kapanma vs olmuyor. Ama inatla Space...
  15. G

Konu ekran kartının düzgün çalışmamasından bir anda amd-nvidia kavgasına dönmüş. Arkadaşlar az önce cyberpunk 2077 ile denedim ve undervolt dahi yapmadan 300-310 W arası güç ile ekran kartını sorunsuz bir biçimde 10 dk boyunca çalıştırdım. Önceki ekran kartım RTX 5060ti idi. Hem Space Marine...
Geri