Neler Yeni

İninal için gereksinim neler ?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler..
Yakında carrefoursa varsa papara al

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HASAN
Arkadaslar 20-30 dk sonra çıkıp şok dan ininal alicam . 15 yaşındayım sorun çıkmıyor sanırım da kart parası dışında neler istiyor ? Kimlik filan gerekiyor mu yardım eder misiniz .
Teşekkürler..
Ben 16 yaşındayım ve geçen sene aldım
Hiçbir şeye gerek yok.
Ama 18 altını marketlere almıyorlar .
Büyüğün varsa o alsın

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Papara nereden bulabilirim ? Bizim buralarda sadece şok var ondan istedim ininal . Papara nerelerde satılır ? Gereksinimler ne
Carrefoursa var ise ordan alabilirsin

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Teşekkürler..
13 yaşından büyük olman lazım. 5 tl mi ne öyle bir ücreti vardı o paryı veriyorsun sonra uygulamadan giriş yapıp kartı aktive ediyorsun bu kadar.
bu arada ininal yerine kesinlikle papara öneririm

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
13 yaşından büyük olman lazım. 5 TL mi ne öyle bir ücreti vardı o paryı veriyorsun sonra uygulamadan giriş yapıp kartı aktive ediyorsun bu kadar.
bu arada ininal yerine kesinlikle papara öneririm
Hiç para atmasak içine ayda 2lira kesmeye devam ediyor mu yoksa sadece para varken mı para kesiyor ? Bu arada ininal MasterCard olarak mı geçiyor.

efay144

80+ Silver
İninalı taş çatlasa 7 kez kullanmışımdır her kesişimde 2 tl komisyon ve çok kullanmadığım için aylık komisyonda olduğu için en az 40 tlm gitmiştir

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Hiç para atmasak içine ayda 2lira kesmeye devam ediyor mu yoksa sadece para varken mı para kesiyor ? Bu arada ininal MasterCard olarak mı geçiyor.
ininal master cardındı ama sonra master card toslayı çıkardı ve ininal VİSA ya geçti. hatırladığım kadarıyla eğer bir ay boyunca para atmazsan ilk attığın paradan 2 tl kesiyor fazlasını değil. dediğim gibi papara almak daha mantıklı şuan piyasadki en iyi kart olabilir 18 yaş altı için

efay144

80+ Silver
Şöyle hiç atmassan attığın an 2 tl komisyon 2 tlde aylık kullanım olarak kesiyor 5 ay boyunca kullanmadın diyelim 5 tl yatırdın 1 lira karta geçiyor

Top Bottom