Arama sonuçları: *

1. V

Asus B450M-K II Güvenli Önyükleme desteklemiyor hatası

Asus B4450M-K II Anakartım var ve windows 11' i yükleyeceğim fakat güvenli önyükleme hatası gibi bir sorun alıyorum. "Sistem Bilgisi" kısmandan baktığım zaman desteklenmiyor diye gözüküyor. Nasıl çözebilirim acaba ? (Normalde anakartım destekliyor)
  2. V

Security menüsü gelmiyor

Bilgisayarımda security boot kısmını açmak istiyorum fakat bios ekranına girdiğimde security menüsü karşıma çıkmıyor başka pencerelere bakmama rağmen security boot adında herhangi bir şey çıkmıyor, günlerdir bununla uğraşıyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
  3. V

GPU kullanımı neden bu kadar fazla ?

HDMI kablosunu çıkartıp tekrar takınca düzeliyor 1664550796 HDMI kablosu takılı değil gibi monitöre görüntü gelmiyor yani, bir süre oyun oynadıktan sonra oluyor genelde
  4. V

evet oyunlardan bahsediyorum fakat görüntü gidiyor bir süre sonra, nedeni nedir o zaman?
  5. V

bilgisayarımda sanırım çok fazla GPU kullanımı yüzünden ara sıra görüntü gidiyor, yani buna bi kısıtlama vs koyamıyor muyuz? (ekran kartım xfx rx6500 xt)
  6. V

Yeni topladığım bilgisayar görüntü vermiyor

peki ilgin için teşekkürler
  7. V

evet b450mk II 1664460248 hayır monitörüm yeni HDMI var 1664460335 nasıl yapabilirim görüntü vermeden bir bilgin var mı acaba
  8. V

Yeni bir bilgisayar topladım parçaları kabloları vs. sorunsuz bir şekilde monte etmeme rağmen görüntü vermiyor. Tüm parçalar sıfır bir şekilde alındı her şeyi sorunsuz bi şekilde yapmama rağmen görüntü alamadım, ramleri çıkartıp tekrar taktım yerlerini vs. değiştirdim işlemciyi çıkartıp tekrar...
  9. V

RX6500 XT 4GB alınır mı ?

asus b450m-k II, destekliyor mu?
  10. V

güven problemi çektiğim için 2. el kısmına pek yanaşmıyorum, malum piyasa 1656969597 evet sıfır, başka bir öneriniz var mı eş değer fiyatlarda
  11. V

Bilgisayar topluyorum ve orta seviye bir ekran kartı gerekli, biraz araştırma üzerine “XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon RX 6500 XT 4GB” ekran kartını buldum. Fiyatı an itibarıyla 3.680 TL, şuanki piyasaya göre değer mi veya alınabilir mi?
  12. V

500 gb M.2 SSD günümüz koşulları için yeterlimidir

500 gb M.2 SSD günümüz koşulları için yeterlimidir acaba? çok fazla oyun oynamıyorum, oynadıklarım “forza horizon 4, valorant, CS:GO, GTA 5, genshin impact”
  13. V

3200MHZ RGB’ mi yoksa 3600MHZ normal ram’ mi kullanmak daha mantıklıdır?

evet amd ilgin için teşekkürler 1656505966 evet görünüşe önem veriyorum fakat arada pek fark olur mu acaba?
  14. V

evet 4400 e kadar karşılıyor
  15. V

Kingston fury 16gb (2x8) 3600MHZ mi yoksa kingston fury 16gb (2x8) RGB 3200MHZ mi kullanmak daha mantıklı? Aralarında çok fark var mı veya fark varsa çok hissedilir mi?
Top Bottom