sıfır ise alınabilir fiyat fena değil ekonomiye göre tabi fiyatlar düşerse saçma olur bu fiyata almak.Bilgisayar topluyorum ve orta seviye bir ekran kartı gerekli, biraz araştırma üzerine “XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon RX 6500 XT 4GB” ekran kartını buldum. Fiyatı an itibarıyla 3.680 TL, şuanki piyasaya göre değer mi veya alınabilir mi?
güven problemi çektiğim için 2. el kısmına pek yanaşmıyorum, malum piyasa2.el düşünürseniz o fiyatlara daha iyi kartlar bulabilirsiniz
evet sıfır, başka bir öneriniz var mı eş değer fiyatlardasıfır ise alınabilir fiyat fena değil ekonomiye göre tabi fiyatlar düşerse saçma olur bu fiyata almak.
asus b450m-k II, destekliyor mu?Anakart pci express 4.0 destekleyecek ise öneririm performans açısından,
Güzel kart kullandım
Dediğim gibi şuanda alınır mantıklı olur, fiyatlar düşüşte bir kaç haftadır yarın fiyatlar iyice düştüğünde keşke diyebilirsiniz ama türkiyede belli olmuyor alınır bence.güven problemi çektiğim için 2. el kısmına pek yanaşmıyorum, malum piyasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet sıfır, başka bir öneriniz var mı eş değer fiyatlarda
Anakarti desteklemiyor işlemci ve anakart destekler ise daha fazla fps ve akicilik alırsınasus b450m-k II, destekliyor mu?