Arama sonuçları: *

1. yakar41

Tansiyonum yüksek fakat hastaneye gitmek istemiyorum.

Limon için limonunun içini yiğin sarımsak yiyin Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil ben zannetmiyorum dil altı hapindan sebep polis olamayacağını Benim için söylüyorum ağır psikolojik tramva atlattım aradim Akademiyi doktor saglik kurulu onaylarsa olursun dedl tabl ben merak ettigim için...
  2. yakar41

Bu ilaçlar polisliğe engelmi

Ricus ve selectra kullanıyorum bu ilaçlar duygu düşünceyi toparlamak icin veriliyor yüksek ihtimal polis olmanıza engel ancak daha net bir bilgi için pmyo akademiyi arayınız ben daha önce aramıştım saglik kuruluna sevk yazılıyor orada ne derlerse o olur
  3. yakar41

Arkadaşlar iş hayatında problemler yasiyorum

19 yaşındayım
  4. yakar41

Bi polar teşhisi, %40 engelliyim odaklanmayi geç kırmızı reçete antidepresan + 3 ay hastanede yatis görmüş birisiyim .. Hayata atılmak istiyorum tek isteğim para kazanmak
  5. yakar41

Kral hocaya da gittim namaz kıl diyor bana ama bunun namazla ne ilgisi olabilir ki
  6. yakar41

İş yerinde örnek vereyim son iş üzerinden Manavciydım dükkana mal geliyor hemen o işi yapıp görevimi bitirmek istiyorum heyecanlı oluyorum mesela kendim yapmam gerekenleri değil onların beni yönlendirmesiyle yapıyorum işlerimi. Mesela çek pas yapıyordum o işi daha önce yapmadığımdan dolayı su...
  7. yakar41

Arkadaşlar kusuruma bakmayın bu saatte yazıyorum ama Ben bu problemleri nasil çözebilirim iş verenler benim için şunu söylüyorlar Çocuk çok durgun iş yapmak istiyor ama onu tutan yapmasını engelleyen bir şeyler var " Diyorlar abi ben 1 aylık maaş aldığımı bilmem yüksek miktarda para veren...
  8. yakar41

Arkadaşlar ben cok kötüyüm

İşte hocam sınav 2026 da o zamana kadar napcam işte 1730206617 Tunuslu bir kızla yakınlık kurmak icin Fransızca öğrenmeye çalışıyordum ancak bıraktı beni sonrasında öğrenemedim
  9. yakar41

Hocam teşekkür ederim yorumunuz tebessüm bıraktı yüzümde 1730205741 Aslında benim planim var %40engelli bireyim psikiyatriden Bi polar bozukluk hastasıyım Devlet memurluğu ekpss sınavı varmış ona çalışıyorum zaten kendim de anadolu lisesi mezunuyum
  10. yakar41

Arkadaslar artık dayanacak gücüm kalmadı Bir işe başladım abi pas pas atmay , çek pas atmayı vs bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi yaşım 19 ve ben bir hiçim Ciddi söylüyorum şu okul da olmasa cidden yapılmaz böyle işler Her neyse Arkadaslar hakmarda çalışıyorum 17k maas + 3k yol parası, bu...
  11. yakar41

Kendime Nasıl Çeki Düzen Vermeliyim?

Dostum engelli olmak demek değildir ki arkadaş olamayacaksın kaynaşamayacaksin vs . Herkesin bir engeli var seni çok guzel bir gelecek bekliyor (devlet memurluğu gibi ) Şimdi sen okulunu oku güzelce arkadaşlarının yanına git iletişim kur bir konu hakkında bilgin yoksa sadece dinleyici ol onlar...
  12. yakar41

Turkcell milletvekili paketi reziliği

Hocam 15 gb İnternete 410 tl verdim yazık cidden
  13. yakar41

Yaşadınız en kötü kaza veya hastalık anınız

Tabi özel değil elbette Ben hayatım boyunca istemsiz kaygılı büyüdüm ders çalışmayı çok severdim ailem baskıcı idi beni dışarı derslerim bitmeden çıkartmazdı çok saf büyümüştüm hiçbir kötü niyetim yoktu . 35 binalik bir sitede büyüdüm herkes tarafından sevilirdim ancak arkadsdlarim sevmezdi...
  14. yakar41

Yaşadınız en kötü kaza veya hastalık anınız

Psikiyatri servisinde (ruh hastaliklari) yatağa bağlanıp penisilin iğnesi vurulmak hayatımın en korkunç yani oydu
  15. yakar41

Arkadaşlar devlet ( saglik bakanlığı) %40 rapor verdi

Neden sıkıntılı günler yaşayacağım biraz bahsedebilir misiniz
  16. yakar41

Technopat

Genel olarak technopat ' i bilgi arayışında iken googleye soracağım sorularda kullanıyorum ama günlük hayatta donanim arsivi
  17. yakar41

Arkadaşlar devlet ( saglik bakanlığı) %40 rapor verdi

Arkadaşlar geçen günlerde psikiyatrist düzenli olarak gitmiş olduğum doktoruma gittim ben dertlerimi anlatıyordum işlerde duramadigimi para kazanmak istediğimi dile getirmiştim .. Doktorda beni dinlerken şu cevabı verdi engelli sağlık kuruluna müracaat et , et ki seni işten çıkaramasınlar (bi...
  18. yakar41

Motor önerir misiniz?

Yeni başlayacaksan ; yamaha ybr 125esd ( japon 2005 de olur) Tvs raider 125 Honda cb125F Honda cb125E Cin mali tavsiye etmem ancak yine de bulunsun bi köşede ; Voge r125 ( cin malına göre gayet iyi , abs var) Mondial drift l Rks 125 tnt pro Arora mt125 Falcon mexico 125 Qj ( rks) r125 Cf 150 nk...
  19. yakar41

Motoruma isim önerisi

Balķız
Top Bottom