Neler Yeni

Arkadaşlar iş hayatında problemler yasiyorum

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
tunahan
Arkadaşlar kusuruma bakmayın bu saatte yazıyorum ama
Ben bu problemleri nasil çözebilirim iş verenler benim için şunu söylüyorlar
Çocuk çok durgun iş yapmak istiyor ama onu tutan yapmasını engelleyen bir şeyler var "
Diyorlar abi ben 1 aylık maaş aldığımı bilmem yüksek miktarda para veren işlerde gittim maksimum 1 hafta çalışabildim hata yapmak istemiyorum düşüncelerim oluyor mesela diğer çalışanlar benim hakkımda patrona ne diyor vs diyorum sonra beni şikayet edeceklerse eğer başlamadan bitsin bu iş diyorum ve çıkıyorum
Nolur bir çare
(Başak burcuyum)

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş yerinde nasılsın kral detay lazım.
İş yerinde örnek vereyim son iş üzerinden
Manavciydım dükkana mal geliyor hemen o işi yapıp görevimi bitirmek istiyorum heyecanlı oluyorum mesela kendim yapmam gerekenleri değil onların beni yönlendirmesiyle yapıyorum işlerimi. Mesela çek pas yapıyordum o işi daha önce yapmadığımdan dolayı su kalıyordu dükkanın içi manav kısmı dolayısıyla bana bağırıyorlar bende üzülüyordum sonra iş verdiklerinde kulaklarım yüzüm kıp kırmızı oluyor ve ben çok aşırı terliyorum çalışırken neden ben bu hayatı yaşıyorum falan diyorum yani anlayacağınız benim işim çok zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
İş yerinde örnek vereyim son iş üzerinden
Manavciydım dükkana mal geliyor hemen o işi yapıp görevimi bitirmek istiyorum heyecanlı oluyorum mesela kendim yapmam gerekenleri değil onların beni yönlendirmesiyle yapıyorum işlerimi. Mesela çek pas yapıyordum o işi daha önce yapmadığımdan dolayı su kalıyordu dükkanın içi manav kısmı dolayısıyla bana bağırıyorlar bende üzülüyordum sonra iş verdiklerinde kulaklarım yüzüm kıp kırmızı oluyor ve ben çok aşırı terliyorum çalışırken neden ben bu hayatı yaşıyorum falan diyorum yani anlayacağınız benim işim çok zor
Kral bu duruma yakın bir durumda olan arkadaşım hocaya gitti adam şu an mük ve iş yerinde bayağı seviliyor artık vardiya amiride oldu. Salakça olacak ama bi gözük istersen çocuğun o halini görmesem demezdim ama dediklerin ona benziyor.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
tunahan
Kral bu duruma yakın bir durumda olan arkadaşım hocaya gitti adam şu an mük ve iş yerinde bayağı seviliyor artık vardiya amiride oldu. Salakça olacak ama bi gözük istersen çocuğun o halini görmesem demezdim ama dediklerin ona benziyor.
Kral hocaya da gittim namaz kıl diyor bana ama bunun namazla ne ilgisi olabilir ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
anlamadım saçma bir şey bu, hantal mısın çalışamıyor musun yaptığın işi mi bilmiyorsun yani yapman gereken şeyleri bilmiyor musun yaşın kaç bilmiyorum ama düşünmede problem falan mı var veya odaklanma da sorunu anlayamadım da açıkcası

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
tunahan
anlamadım saçma bir şey bu, hantal mısın çalışamıyor musun yaptığın işi mi bilmiyorsun yani yapman gereken şeyleri bilmiyor musun yaşın kaç bilmiyorum ama düşünmede problem falan mı var veya odaklanma da sorunu anlayamadım da açıkcası
Bi polar teşhisi, %40 engelliyim odaklanmayi geç kırmızı reçete antidepresan + 3 ay hastanede yatis görmüş birisiyim ..
Hayata atılmak istiyorum tek isteğim para kazanmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
Kral hocaya da gittim namaz kıl diyor bana ama bunun namazla ne ilgisi olabilir ki
Aga öyle değil adam bir şeyler okudu üfledi çocuğa gözümün önünde 1 ayda hayatı değişti adamın. İşten atılacaktı patronu eyw çekip anlaştı 3-4 ay sonra da vardiya müdürü oldu. Ve çok seveni de yoktu akrabaları dahi arıyor artık adamı sen düşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar kusuruma bakmayın bu saatte yazıyorum ama
Ben bu problemleri nasil çözebilirim iş verenler benim için şunu söylüyorlar
Çocuk çok durgun iş yapmak istiyor ama onu tutan yapmasını engelleyen bir şeyler var "
Diyorlar abi ben 1 aylık maaş aldığımı bilmem yüksek miktarda para veren işlerde gittim maksimum 1 hafta çalışabildim hata yapmak istemiyorum düşüncelerim oluyor mesela diğer çalışanlar benim hakkımda patrona ne diyor vs diyorum sonra beni şikayet edeceklerse eğer başlamadan bitsin bu iş diyorum ve çıkıyorum
Nolur bir çare
(Başak burcuyum)
Öncelikle burç batıl işini bırak ki 3harfliler senden vazgeçsin
Bende öyleydim futbolcuydum 1gün iyi birgün kötüydüm en son (bilir kişi) ye danıştım derdimi anlattım şimdi manevi tedavi alıyorum şimdilik iyi gidiyor tavsiye ederim

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
tunahan
19 yaşındayım
Ne yazık ki toplumda psikolojik olarak hasta olan insanlara karşı bir bilinç yok. Dolayısıyla bu senin işini daha da zorlaştırıyor.

Her şey sende bitiyor. Kendini değiştirecek, yenecek sensin. Gerekirse bir psikoloğa git, ilaç takviyesi al. Umarım bu hastalığını, engelini en kısa zamanda yenersin. Pes etme.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Şöyle olman lazım başka çare yok

Top Bottom