Ram training expo profilleri kullananlar için hocam overclockta stabil şekilde çalışsın diye yapılmış, ama dediğim gibi Biostan kapanabilen bir ayarmış...
Evet hocam güncel, yabancı kaynaklardan araştırmam sonucu pcde bir problem olmadığını öğrendim AM5 sistemlerde boot sırasında ram training denen bir işlemi...
Hocam tekrar merhabalar seninde işine yarar diye söyleyeyim bugün biostan memory context restoreyi acinca ilk acilista yine 35 saniye oldu ikincisinde 8.8...
Dediğiniz gibi biraz yabancı forumlarda araştırdım bu sorunu yaşayan çok AM5 kullanıcısı varmış genelde memory context restore ayarını açmayı öneriyorlar...
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım henüz 1 aylık olmasına rağmen bir sorunla karşılaştım. Başlat tuşuna bastığımda bilgisayar çalışmaya başlıyor, ancak...
Merhabalar hocam dün gece cevap verememişim kusura bakmayın. Hocam sadece soğutucuyu ben montajladım onun dışında diğer fanlar kasa ile montajlı geldi...
Merhaba dostlar, daha yeni bir sistem toplsdım ve ilk oyun olarak elden ring oynamaya başladım oyunda genel olarak hiçbir sorun yok bütün ayarlar ultrada 60...