Arama sonuçları: *

1. HeraNyks

Handi dark souls oyunu alınmalı

Yok hocam bi sıkıntı yaşamazsın zaen hikayeyide doğru düzgün anlamazsın souls oyunlarının çok hikaye anlatma gibi bir derdi yok oyunu bitirdikten sona bi belgesel tadında bir şey izlersin mis gibi
  2. HeraNyks

Handi dark souls oyunu alınmalı

En alınabilir 3 hocam 1 ve 2 eski gelebilir 3’ü de dlclerle almanı öneririm oyunun en iyi bosslarınan bir kaçı orada
  3. HeraNyks

Bilgisayar çalışmaya başladıktan 30 saniye sonra ekrana görüntü geliyor

Hocam kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim oc dediğim ramim expo ayarını açma yani rami alırken vadedilen MHz değerini kullanmayı kastediyordum. Normalde 4800 MHz değerini 6000e çekmek 30 fps farkettirmesede arada 20 fps oynuyor neredeyse. Artı olarak bu ram training muhabbeti ramin frekansını...
  4. HeraNyks

Ram training expo profilleri kullananlar için hocam overclockta stabil şekilde çalışsın diye yapılmış, ama dediğim gibi Biostan kapanabilen bir ayarmış bende yeni öğrendim. Anladığım kadarıyla ayarı kapatınca bir önceki verilere göre direkt başlatıyormuş pcyi. Tabii yinede saçma yeni nesil bir...
  5. HeraNyks

Evet hocam güncel, yabancı kaynaklardan araştırmam sonucu pcde bir problem olmadığını öğrendim AM5 sistemlerde boot sırasında ram training denen bir işlemi yaptığı için bu kadar uzun sürüyormuş boot atması. Bu ayarı biostan değiştirerek boot süresini hızlandırabilirmişiz.
  6. HeraNyks

Hocam tekrar merhabalar seninde işine yarar diye söyleyeyim bugün biostan memory context restoreyi acinca ilk acilista yine 35 saniye oldu ikincisinde 8.8 saniyeye düştü. Fakat mavi ekran hatası verdi bende bir kerede biosta ayarı kapstmaya çalışırken dondu pc bende ayarı tekrar normal haline...
  7. HeraNyks

Dediğiniz gibi biraz yabancı forumlarda araştırdım bu sorunu yaşayan çok AM5 kullanıcısı varmış genelde memory context restore ayarını açmayı öneriyorlar biostan ama daha denemedim bakalım
  8. HeraNyks

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım henüz 1 aylık olmasına rağmen bir sorunla karşılaştım. Başlat tuşuna bastığımda bilgisayar çalışmaya başlıyor, ancak yaklaşık 30 saniye sonra ekranda ASUS yazısı beliriyor yani 30 saniye sonra çalışıyor. Bu yazı 1-2 saniye ekranda kalıp hemen geçiyor ve ardından...
  9. HeraNyks

Mesh kasamın temperli camı ve diğer tarafı çok ısınıyor

Merhabalar hocam dün gece cevap verememişim kusura bakmayın. Hocam sadece soğutucuyu ben montajladım onun dışında diğer fanlar kasa ile montajlı geldi öndekileri göremeyebilirsiniz diye ekliyeyim egzoz fanı ile aynı şekilde takılı.
  10. HeraNyks

Mesh kasamın temperli camı ve diğer tarafı çok ısınıyor

Merhaba dostlar, oyunlarda sıcaklık değerlerim msi afterburnerdan baktığımda ekran kartı 75 derece civarı, işlemcim 55-60 derece civarı. Yazılanlara göre normal değerler fakat kasamın temperli camı ve diğer tarafı oldukça sıcak. Yeni bir soğutucuda takmıştım işlemcim için, peerless assasin 120...
  11. HeraNyks

Yardım Elden Ring anlık 3-4 fpse düşme sorunu

Nvidia denetim masasından mı hocam?
  12. HeraNyks

2k çözünürlükte hocam
  13. HeraNyks

Hocam çok rastgele bir anda donuyor 1 2 saniyelik sonra aynı şekilde devam ediyor
  14. HeraNyks

Merhaba dostlar, daha yeni bir sistem toplsdım ve ilk oyun olarak elden ring oynamaya başladım oyunda genel olarak hiçbir sorun yok bütün ayarlar ultrada 60 fps sabit alıyorum cpu gpu sıcaklıkları 45-50 derece arası gpunun kullanımı %50lerde ama anlık olarak oyun takılıyor sonra aynen devam...
  15. HeraNyks

Ekran kartindan gelen anlamadigim ses

Değişmem gerekir mi performansa vb. Etkisi olur mu hocam daha ilk günü
  16. HeraNyks

Ekran kartindan gelen anlamadigim ses

Selam Dostlar yeni bir sistem almıştım daha bugün geldi ekran kartı montajını vb yaptım biraz kullandım. Sonra mafia definitive editionu imdirip açtım ana menüde olmayan bir ses oyuna girince cızırtı gibi kasadan gelmeye başladı escye basınca gidiyordu. Sonra furmark test indirdim denemek için...
  17. HeraNyks

❌İndirim Bitti! Sekiro İndirimle 283 TL

Link atsana hocam hani nerde
  18. HeraNyks

Link atar mısın
  19. HeraNyks

Sadece xbox için olmasın hocam
Top Bottom