HeraNyks isimli üyenin son içerikleri

1. HeraNyks

Steamde Türkiye'de satışta olmayan oyunu nasıl alabilirim

Cd key al steam icin ben oyle yapmistim
  2. HeraNyks

Win11 donanımı görüntülemek için sürücüyü yükle hatası

Merhabalar öncesinde win10 yüklü bir laptopa hdd yerine ssd taktım ve Windows 11 kurmaya çalışıyorum. Laptop Intel 8. nesil işlemcili (HP Pavilion) Windows 11 kurulumunda disk seçme ekranına geldiğimde hiçbir disk görünmüyor ve şu uyarıyı alıyorum. Donanımı görüntülemek için sürücüyü yükle...
  3. HeraNyks

Yardım 4070ti süper çift monitörde takılmalar oluyor

Yakın zamanda sistemime çift monitör kurdum. Günlük kullanımda hiçbir kasma veya donma sorunu yaşamıyorum, her şey gayet akıcı çalışıyor. Ancak ne zaman ikinci monitörde video izlerken bir oyunu açmaya çalışsam, video anlık olarak donuyor veya ciddi şekilde kasıyor aynı anda diğer ekranda da...
  4. HeraNyks

Wraith Spirit Of Aim alınır mı

Uppps
  5. HeraNyks

3500tl civarı klavye önerisi

Merhabalar, yakın zamana kadar Aula F75 kullanıcısıydım (temudan kapan tayfa)ve çok memnundum. Fakat değişiklik yapmaya karar verdim, genelde jet75 öneriliyor fakat ben rekabetçi oyun oynayan bir insan değilim manyetik, mekanik farkındanda çok anlamıyorum siz neler önerirsiniz?
  6. HeraNyks

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

Normalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.
  7. HeraNyks

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

ben dün denedim fakat troy kartla kredi kartına taksit seçeneği çıkmıyordu sizde çıkıyor mu?
  8. HeraNyks

🔥İndirim Gamepower Sonic T80 2K 180hz IPS monitör 6999₺

Alınır mı beyler daha iyi önerisi olan var mı 9kya kadar?
  9. HyperX Cloud 3 Wireless
    Satılmış

Satılık HyperX Cloud 3 Wireless

HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık 2025 Şubatta aldım kutusu, faturası mevcuttur. Sıfır gibidir temiz kullandım. Bütün aksesuarları tam ve çalışır durumda. Ara ara gelen cızırtı sorunuyla alakalı Garantiye gönderdim fakat sorun yine devam etti sizde olur mu bilmiyorum internetten araştırdığımda...
    3,500.00 TRY
  10. HeraNyks

Yardım Vdsl altyapı için Modem önerisi?

Hocam teşekkürler önerdiğiniz modemi aldım sizde kullanıyorsanız eğer ilerde fiber internet gelirse bu attığınız modem destekler mi acaba
  11. HeraNyks

Yardım Vdsl altyapı için Modem önerisi?

Merhaba dostlar, yakın zamanda türkmete geçmeyi düşündüğüm için modem almam gerektiğini öğrendim, fakat modemlerle ilgili hiçbir bilgim yok. Altyapımız vdsl 100mbps destekliyor, buna uygun nasıl bir modem almalıyım nelere dikkat etmem gerekiyor? Önerdiğiniz cihazlar varsa paylaşır mısınız...
  12. HeraNyks

Steam Hediye Yollana

Elden ring dlcsini kaç TL'ye hediye gönderirsin kanka?
  13. HeraNyks

Rtx 5000 serisi alınır mı yoksa beklenmeli mi?

Dostum yanlış anlamazsan dost tavsiyesinde bulunmak isterim. Bu düşünceyle maalesef ne kadar beklersen bekle mutlu olamazsın, teknolojinin her zaman daha iyisi çıkar elbet 6000 serisi çıkıncada 7000 serisini beklersin. Hayat kısa beklemekten çok al keyfini çıkarmaya bak derim naçizane. :)
  14. HeraNyks

Nereden ucuza figürler alabilirim?

Genel olarak Türkiyede butik dükkânlarda anime, marvel, star wars figürlerine bakarken çoğunun aynı ürünleri sattığını fark ettim. Büyük ihtimalle hepsi aynı yerden alıyor. Bu figürler nereden temin ediliyor acaba? Toptancı, yurtdışı site ya da başka bir kaynak mı var? Orijinal ve lisanlı...
Geri