HeraNyks isimli üyenin son içerikleri

1. HeraNyks

Keenetic Extra Dsl 2112 Ne Kadara Satmalıyım?

Access point olarak kullanmam için ikisinin kablo ile bağlı olması gerekiyor mu hocam birini alt kata koymayı düşünebilirim gerekmiyorsa
  2. HeraNyks

Cevaplar için teşekkürler. Şuan kaldığım ev iki katlı olduğu için açıkçası keenetic modemden çok verim alamıyordum, alt kattan vb internet hiç çekmiyordu acaba ben mi bir ayarını yapamadım? İlk aldığımda çok kurcalamamıştım ama başka modemlerde açıkçası bu sorunu yaşamıyordum genelde alt kattan...
  3. HeraNyks

Merhaba dostlar, elime Keeneticin extra dsl 2112 modemi var taşındığım yerde türknet fiber altyapısı olduğu için buna ihtiyacım kalmadığından satmayı düşünüyorum ama piyasası nedir ne kadar fiyat vermeliyim satabilmek için? 7 Ekim 2025de aldım ben sıfır olarak garantisi devam ediyor hala
  4. HeraNyks

Steamde Türkiye'de satışta olmayan oyunu nasıl alabilirim

Cd key al steam icin ben oyle yapmistim
  5. HeraNyks

Win11 donanımı görüntülemek için sürücüyü yükle hatası

Merhabalar öncesinde win10 yüklü bir laptopa hdd yerine ssd taktım ve Windows 11 kurmaya çalışıyorum. Laptop Intel 8. nesil işlemcili (HP Pavilion) Windows 11 kurulumunda disk seçme ekranına geldiğimde hiçbir disk görünmüyor ve şu uyarıyı alıyorum. Donanımı görüntülemek için sürücüyü yükle...
  6. HeraNyks

Yardım 4070ti süper çift monitörde takılmalar oluyor

Yakın zamanda sistemime çift monitör kurdum. Günlük kullanımda hiçbir kasma veya donma sorunu yaşamıyorum, her şey gayet akıcı çalışıyor. Ancak ne zaman ikinci monitörde video izlerken bir oyunu açmaya çalışsam, video anlık olarak donuyor veya ciddi şekilde kasıyor aynı anda diğer ekranda da...
  7. HeraNyks

Wraith Spirit Of Aim alınır mı

Uppps
  8. HeraNyks

3500tl civarı klavye önerisi

Merhabalar, yakın zamana kadar Aula F75 kullanıcısıydım (temudan kapan tayfa)ve çok memnundum. Fakat değişiklik yapmaya karar verdim, genelde jet75 öneriliyor fakat ben rekabetçi oyun oynayan bir insan değilim manyetik, mekanik farkındanda çok anlamıyorum siz neler önerirsiniz?
  9. HeraNyks

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

Normalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.
  10. HeraNyks

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

ben dün denedim fakat troy kartla kredi kartına taksit seçeneği çıkmıyordu sizde çıkıyor mu?
  11. HeraNyks

🔥İndirim Gamepower Sonic T80 2K 180hz IPS monitör 6999₺

Alınır mı beyler daha iyi önerisi olan var mı 9kya kadar?
  12. HeraNyks

Yardım Vdsl altyapı için Modem önerisi?

Hocam teşekkürler önerdiğiniz modemi aldım sizde kullanıyorsanız eğer ilerde fiber internet gelirse bu attığınız modem destekler mi acaba
  13. HeraNyks

Yardım Vdsl altyapı için Modem önerisi?

Merhaba dostlar, yakın zamanda türkmete geçmeyi düşündüğüm için modem almam gerektiğini öğrendim, fakat modemlerle ilgili hiçbir bilgim yok. Altyapımız vdsl 100mbps destekliyor, buna uygun nasıl bir modem almalıyım nelere dikkat etmem gerekiyor? Önerdiğiniz cihazlar varsa paylaşır mısınız...
Geri