Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim GALAX RTX 4070 Tİ SÜPER 31999 TL

Galax windforcelardan mecbur kalmadıkça uzak dur 1731080207 Arkadaş alıcam da keşke hepsiburadada falan bu fiyata satışa koysalardı world kartım var n11de 3 taksit yapıyor en fazla
  2. C

Tavsiye Nvidia vs AMD acil tavsiye

AA Adam sana argüman sunuyor verdiğin cevaba bak :D
  3. C

Nvidia fanboy diyorsunuz kendiniz amd fanboyluk yapıyorsunuz. Dlss fsr bambaşka bir olay zaten. Dlss daha çok oyunda var ve daha hızlı geliyor. Yoksa fsr zaten yanında geliyor. Bana kas gücü lazım bu ufak tefek sorunları takmıyorum sadece oyun oynıcam diyen adam amd alsın. Ama nvidia güç...
  4. C

Benim tecrübelerim bunlar. Çok kalitesiz parçalarım olduğunu düşünmüyorum bilgisayarda. Kullanmasına temizliğine dikkat ederim ortalama üstü kullanıcıyım diyebilirim yani. Ben söyleyeyim arkadaş ona göre kafasında değerlendirir
  5. C

1 yıldır 6700xt kullanıyorum. Genel olarak sorun yok ama yılda 9-10 kere driverı yeniden silip yüklemen gerekiyor. Örnek vermem gerekirse Monster Hunter World oyununda 2-3 saat oynuyordum pat diye oyun kapandı ekran kartı sürücüsü hata verdi. Yeniden yüklemem gerekti. Geçenlerde cs2de özel...
  6. C

Mediamarkt sitesi güvenilir mi?

Alabilirsin 2 defa ram aldım paketleme olsun ürün kalitesi vs olsun sıkıntı yaşamadım
  7. C

4070 ti süper 16gb gigabyte eagle modelimi yoksa galax modelimi

Galax. 4000 serisinde ısınan model yok gibi bir şey zaten. Ama galax %30 fan devrinde 65 derecede tutarken gigabyte %60 fan yüklerinde 65 derece tutuyor. Soğutma çok sesli gaming modelleri dışında gigabyteda. Mecbur kalmadıkça tercih etmeyin
  8. C

7000 TL'ye APU Sistem Toplanır Mı?

Çok araştırmadım ama aşağı yukarı 7000tl civarına ryzen 1600 gtx 1660süper seviyesinde sistem toplanır. üstelik pazarlık yapa yapa totalde 8 civarına olacak pcyi 7000 civaırna toplayabilrsiniz
  9. C

7000 TL'ye APU Sistem Toplanır Mı?

ikinci elden ekran kartlı bir sistem daha uzun ömürlü olur bence kısıtlı bütçede ikinci ele yönelin
  10. C

Ekran Kartım 22 Gündür gelmedi

21 'iş gününü' geçerse yenisini istemek gibi bi hkakın oluyor sanırım tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama böyle bişeyler vardı
  11. C

Gigabyte 4070 ti aero uzunluk ?

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-rtx-4070-ti-aero.b10278 Kasanıza sığmayacaktır
  12. C

4070 ti süper 16gb ama hangi modeli

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8J2XYFP?tag=akakceprime-21&psc=1 Bu modelde bayağı iyi diye biliyorum
  13. C

Çözüldü✓ 4060ti mı rx 6700xt mi?

ikisine de 650w fazlasıyla yeter. 4060ti daha az güç çekiyor ama
  14. C

Çözüldü✓ 4060ti mı rx 6700xt mi?

6700xt kullanıyorum performans olarak memnumum ama arada sırada driveri silip tekrar yüklemem falan gerekiyor. yakın zamandan örnek verirsem cs2de çözünürlük değişitiğimde driver hata verdi ve tekrardan silip yeniden kurmam gerekti. arada sırada oluyor ama can sıkıcı oluyor bende 4070süpere...
  15. C

4070 süper var hangi ekipman daha önemli

Sorudan bağımsız hangi 4070süper modelini kullanıyorsun fan sesi sıcaklık vb olarak memnun musun almayı düşünüyorum da
  16. C

🔥İndirim GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER 22.949 TL KOŞŞŞ

Galaxin taksit yapacan saticisi yok
  17. C

🔥İndirim 4060-5700 sistem 18.999 tl

Mavi site dediğin ne oluyor
  18. C

🔥İndirim Galax Rtx 4070Super 23.499TL

Dediğim gibi evo modelleri daha küçük yapıda oluyor. Bu model evo modele denk bir kart. Standart asus dualler çok daha performanslı
  19. C

🔥İndirim Galax Rtx 4070Super 23.499TL

Asusun evo modellerine eşit kart bu standart asus dual buna göre çok daha iyi soğutmaya sahip
  20. C

Yardım Bu 7800xt iyi mi sizce

Fiyatı normal ne ucuz ne pahalı. Bir kaç hafta önce 21kya 7900greler vardı
Top Bottom