valla en son 6900 xt - 6800 xt ve nicesini kullandım performans olarak kafa kafaya giderler ama gerek optimizasyon gerek akıcılık 4070 ti daha bi tatlı geliyor şahsım adına ama bütce ile en iyisini istiyorsan 7900e yönel direk
Genelleme yaparak konuşmak doğru değil ben 1 kere bile dediklerini yaşamadım1 yıldır 6700xt kullanıyorum. Genel olarak sorun yok ama yılda 9-10 kere driverı yeniden silip yüklemen gerekiyor. Örnek vermem gerekirse Monster Hunter World oyununda 2-3 saat oynuyordum pat diye oyun kapandı ekran kartı sürücüsü hata verdi. Yeniden yüklemem gerekti. Geçenlerde cs2de özel çözünürlük yapmak istedim driver çöktü yeniden silip kurmam gerekti. Bu tarz olaylar sürekli oluyor. Bundan dolayı kasım aylarında indirim yakalayıp 4070süper tarzı bir karta geçicem. Senin tercihine kalmış bunlar sıkıntı değil uğraşırım vs. diyorsan alabilirsin benim çok canımı sıkıyor artık.
Benim tecrübelerim bunlar. Çok kalitesiz parçalarım olduğunu düşünmüyorum bilgisayarda. Kullanmasına temizliğine dikkat ederim ortalama üstü kullanıcıyım diyebilirim yani. Ben söyleyeyim arkadaş ona göre kafasında değerlendirirGenelleme yaparak konuşmak doğru değil ben 1 kere bile dediklerini yaşamadım
Sen kendi yaşadığın şeyi genelleme yapıyosun nvidia kartları sorunsuz asla problem çıkarmayan kartlar mı birisinde olur diğerinde olmazBenim tecrübelerim bunlar. Çok kalitesiz parçalarım olduğunu düşünmüyorum bilgisayarda. Kullanmasına temizliğine dikkat ederim ortalama üstü kullanıcıyım diyebilirim yani. Ben söyleyeyim arkadaş ona göre kafasında değerlendirir
Yarın git nvidiada işin hazırAMD Nvidia'nın getir götürünü yapmaya devam etsin.
Alabiliyorsan 4070s on numara karttır. Amd alıp 2 driver sonra fpsimin veya ekran kartı mhz değerlerinin çakılması gibi sorunları göreceğime nvidia alır rahat ederdim. Bu kadar para veriyorken amd alınmaz.
Hiçbir teknoloji ürünü kusursuz değil ama amdde 10 kişiden 5i sorun yaşıyorsa Nvidia da 10 kişiden 1i sorun yaşıyor aradaki fark buSen kendi yaşadığın şeyi genelleme yapıyosun nvidia kartları sorunsuz asla problem çıkarmayan kartlar mı birisinde olur diğerinde olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın git nvidiada işin hazır
Eskidenmiş o gidip daha ucuz fiyata daha iyi ürün alacaksam onu alırım fanboy olmaya gerek yokHiçbir teknoloji ürünü kusursuz değil ama amdde 10 kişiden 5i sorun yaşıyorsa Nvidia da 10 kişiden 1i sorun yaşıyor aradaki fark bu
kanki türkiyedeyiz para hani ekonomi falan sen anlamak bu dilden?AMD Nvidia'nın getir götürünü yapmaya devam etsin.
Alabiliyorsan 4070s on numara karttır. Amd alıp 2 driver sonra fpsimin veya ekran kartı mhz değerlerinin çakılması gibi sorunları göreceğime nvidia alır rahat ederdim. Bu kadar para veriyorken amd alınmaz.
DLSS yağ gibi teknoloji, hayatında kullandığı tek kart 6600xt olanlar fsr dlssle aynı der. İkisini test eden asla bu yorumu yapmaz. Nvidia kartın varsa dlss de fsr da bedava hangisini istiyorsan kullan.
Ucuz fiyata daha iyi ürün derken?Eskidenmiş o gidip daha ucuz fiyata daha iyi ürün alacaksam onu alırım fanboy olmaya gerek yok
tamam kanki en çok yağlayan sensin başarını devam ettir yakında maket 4060 ı kargolarlar evine.Ucuz fiyata daha iyi ürün derken?
Her driver güncellemesi farklı FPS aldığım ürün mü?
Yoksa renderda, 3d modelde rakibine göre zaman kaybı yaratan ürün mü?
FSR açıp çamur gibi oyun oynatan veya afmf ile hikayeli oyunda bile gecikme yaratan üründen mi bahsediyorsunuz