Arama sonuçları: *

1. zozzan

ethereum madenciliğinde rx 590 düşük mh/s arttırma yolu

vbios ile 31 mh alabilirsiniz amdnin sitesinden blockchain driverini kurarsan 27-28 alabilirsin
  2. zozzan

Tek kartla eth mining Binance Pool bilgilendirme

tek kartla gayet güzel getiri var ayda minimum 400 tl bırakıyor kazım zorluğu gelsede gün geçtikçe ethereum kuru artıyor zorlaşsa bile kazancın oluyor
  3. zozzan

Tek kartla eth mining Binance Pool bilgilendirme

Forumda çok defa karşılaştım binance pool komisyon kesiyor ödemeler eksik oluyor kazancın gidiyor. Böyle bir şey doğru değil 1 aydır stabil şekilde hiveos kullanarak denedim bundan öncesinde ethminer kullandım ordada gözlemledim ama tek kartla o havuz çok saçma sabrı olan bekler diyelim. Binance...
  4. zozzan

ethereum mining hakkında sorularım

binance poola geç hiçbir pooldan farkı yok 1617400525 asla komisyon kesilmedi ve kayıp yaşamıyorsun pingten dolayı havuzuna daha düşük geliyordu şimdi güncellemeyle kalktı
  5. zozzan

komisyon dediğiniz ne tam olarak
  6. zozzan

tek kartla binance en iyisi ve binancenin 1800 portunda kazım yaparsan etherminede aldığın kazancı alıyorsun
  7. zozzan

1 ekran kartıyla ayda 600-700 tl kâr getirisi var ner rakam verilmez kur bu sonuçta değişken bunları rtx 2060 için söylüyorum borsa hesabı açıp açtığın borsa hesabında eth cüzdan adresini alıp nerde nasıl kazım yapmak istiyorsan minerın bat dosyasında kullanıyorsun kazdığın poolda cüzdan...
  8. zozzan

ekran kartı 3.93 gb olarak gözüküyor

16 alabilmek için amd drivers sitesinden blockchain yazılımının kurulması yetiyor
  9. zozzan

Ethermine Yanlış MH Gösteriyor

kazım yaptığın cmdnin ssini alıp atar mısın
  10. zozzan

Ethermine Yanlış MH Gösteriyor

tam olarak öyle değil madenci 100 mh gösterse bile kazandığın ödül poola ne kadar sürede gönderilirse poolda mh düşük olur veya yüksek olur mesela 30.36 kazıyorsa toplam havuzda yazan 29.56 28 veya 40 bile olabilir senin kazandığın ödül ne kadar uzun sürede giderse o kadar düşük olur bu...
  11. zozzan

RX590 mining değerleri ve ethermine ödeme

fotoğraf internetten alıntı yukarıdaki kırmızı çizilen yer dikkatini çekmesin genel ayarlarda izin verilen resmi hız aşırtma limitlerini genişlet kısmını işaretle kaydet mem clock kilidi açılır 1 aya yakındır binance pooldayım etherminede kaç kazıyorsa kaç kazandırıyorsa binance poolda aynı
  12. zozzan

MADENCİLİK YAPARKEN PC AYARLARI

temp limitin altında zincir işareti var on yazıyor ona tıklayarak off yaparsan düşmez
  13. zozzan

Ethereum Düşüşte Ne Düşünüyorsunuz?

ethereum düştü ama dolar dolar yüksek 200 tl falan düştü ama 2 ay önce bundan daha düşüktü kazandırmaya devam eder
  14. zozzan

RX590 mining değerleri ve ethermine ödeme

core clocku biraz daha azalt kartın modsuz olduğu için 2250 memory clockta tam mining performansını alamıyorsun after burnerin ayarlarından fabrika çıkışı ayarı kapat kısmı var oc için onu kapatırsan mem clock kilidide açılıyor toplamda 2600 mhz kadar çekebiliyorsun bu nolur 31 mh alıyorsan...
  15. zozzan

1 Hafta boyunca RTX 2060 ile mining deneyimi

binance poolda komisyon kesmiyor siz kazım yaparken ödülleriniz geliyor binance pool serverinde ödüller çok fazla yüksek olmuyor bunun sebebi kazımda düşen ödülde ms yazıyor yani havuzuna aktarılan gecikme aslında sen 50 ile kazsanda 100 ile kazsanda bulduğu ödülün ms i yüksekse pool sekmesinde...
  16. zozzan

Rtx 3060 monitör kapalıyken mh düşüyor yardım?

aynısı benim de başıma geldi monitörü kapatınca havuzdan düşüyordu kasaya güç vermeden dp kablosunu çıkartıp başlatıyordum stabil değerlerdeydi sıkıntı çıkmıyordu bi deneyin olabilir belki
  17. zozzan

iPhone 7'nin tamir gördüğünü nasıl anlarım

kendim iphone 7 kullanıcısıyım çok defa tamire verdim bataryası ekranı vs batarya orjinal olmadığı için ayarlardan pil yüzdesi her zaman 100 ekran değişince fazla çakma takılırsa ekran parlak duru doygunluğu olmaz ve home tuşu çıkıntılı duruyor ekrandan dışarda gözüküyor aldığın cihazın...
  18. zozzan

Binance ödeme vermiyor

ilk önce elindeki eth satman gerekiyor
  19. zozzan

Donanım parçası satmak istiyorum

düşününce çok mantıklı gerçek satış uzmanı ekran kartı o fiyata giderse 2500 kâr veriyor iyi ki kazığında değildim be :D
  20. zozzan

Donanım parçası satmak istiyorum

öyle alıcı bulamam oyun oynamak isteyen o fiyata böyle bir ekran kartını almak istemez
Top Bottom