Neler Yeni

RX590 mining değerleri ve ethermine ödeme

zozzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan Akar
core clocku biraz daha azalt kartın modsuz olduğu için 2250 memory clockta tam mining performansını alamıyorsun after burnerin ayarlarından fabrika çıkışı ayarı kapat kısmı var oc için onu kapatırsan mem clock kilidide açılıyor toplamda 2600 mhz kadar çekebiliyorsun bu nolur 31 mh alıyorsan 32-33 mh almanı sağlar ama fan ayarın %40ın aşağısında olmasın serin çalıştır zarar görmesin sıcaklıktan dolayı devreler kolay zarar gelmez ama ne olur ne olmaz

benim ayarlarım rx 580 için
1171 core clock
2600 mem clock

pool olarak binance kullanmanı tavsiye ederim günlük paranı çekmen daha iyi diğerleri bekletiyor 31 mh kazdığın için tavsiyem binance pool

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Ben aynı kartla 30 MH alıyorum hangi model bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Unpaid balances above 0.05 ETH will always be paid out at least once every 7 days

Unpaid balances above 0.01 ETH will always be paid out at least once every 14 days

0.01 de bile çekebiliyorsun beklersen.
dostum senin xfx modeli mi rx590 ?

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Evet xfx fatboy.
Adsız.png
benim değerlerim bunlar rica etsem atar mısın sende değerlerini ?

Efem1905

80+ Bronze

Krm-Krc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerimcan Karaca
core clocku biraz daha azalt kartın modsuz olduğu için 2250 memory clockta tam mining performansını alamıyorsun after burnerin ayarlarından fabrika çıkışı ayarı kapat kısmı var oc için onu kapatırsan mem clock kilidide açılıyor toplamda 2600 mhz kadar çekebiliyorsun bu nolur 31 mh alıyorsan 32-33 mh almanı sağlar ama fan ayarın %40ın aşağısında olmasın serin çalıştır zarar görmesin sıcaklıktan dolayı devreler kolay zarar gelmez ama ne olur ne olmaz

benim ayarlarım rx 580 için
1171 core clock
2600 mem clock

pool olarak binance kullanmanı tavsiye ederim günlük paranı çekmen daha iyi diğerleri bekletiyor 31 mh kazdığın için tavsiyem binance pool
hocam ben de ilk başta Binance Pool kullanacaktım fakat daha az ödeme yapıyor gibi şeyler duydum bu yüzden Ethermine'a geçtim bu doğru mudur bilmiyorum

-Mem Clock kilidine gelirsek onu bulamadım hocam SS atma şansınız var mıdır?
Unpaid balances above 0.01 ETH will always be paid out at least once every 14 days

0.01 de bile çekebiliyorsun beklersen.
Hocam bir sorum daha var, Ethermine ödeme yapmak için en az 14 gün bekletiyor mu? burada öyle yazıyor da yoksa 14 içerisinde mi ödeme yapıyor.

Son düzenleme:

Efem1905

80+ Bronze
Hocam bir sorum daha var, Ethermine ödeme yapmak için en az 14 gün bekletiyor mu? burada öyle yazıyor da yoksa 14 içerisinde mi ödeme yapıyor.
14 günden önce 0.1 e ulasirsan bekletmez tam 14. Günde 0.01 ulaştı benim param tak diye hesabıma yattı.

zozzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan Akar
hocam ben de ilk başta Binance Pool kullanacaktım fakat daha az ödeme yapıyor gibi şeyler duydum bu yüzden Ethermine'a geçtim bu doğru mudur bilmiyorum

-Mem Clock kilidine gelirsek onu bulamadım hocam SS atma şansınız var mıdır?

04978D6B-E571-4153-85A0-224EA59328D1.jpeg

fotoğraf internetten alıntı yukarıdaki kırmızı çizilen yer dikkatini çekmesin genel ayarlarda izin verilen resmi hız aşırtma limitlerini genişlet kısmını işaretle kaydet mem clock kilidi açılır
1 aya yakındır binance pooldayım etherminede kaç kazıyorsa kaç kazandırıyorsa binance poolda aynı

Krm-Krc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerimcan Karaca
fotoğraf internetten alıntı yukarıdaki kırmızı çizilen yer dikkatini çekmesin genel ayarlarda izin verilen resmi hız aşırtma limitlerini genişlet kısmını işaretle kaydet mem clock kilidi açılır
1 aya yakındır binance pooldayım etherminede kaç kazıyorsa kaç kazandırıyorsa binance poolda aynı
Anladım hocam ilk ödemeyi aldıktan sonra Binance Pool'a geçeceğim

Krm-Krc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerimcan Karaca
14 günden önce 0.1 e ulasirsan bekletmez tam 14. Günde 0.01 ulaştı benim param tak diye hesabıma yattı.
Hocam aradan 12 gün geçti pay out 9 gün yazıyor dün 3 gün yazıyordu neden böyle oldu bilginiz var mı?

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    56.4 KB · Hit: 43

Efem1905

80+ Bronze
Top Bottom