Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

Excalibur G870 Laptop ses sürücüsü sorunu

Hiçbir şey değişmedi.
  2. Bukr3j

Excalibur G870 Laptop ses sürücüsü sorunu

Laptopta hiçbir şekilde anlam veremediğim sorunlar var, performans sorunları olduğu için format attım lakin düzelmedi. Yarın servise götürecek kuzenim (laptop benim değil); kulaklıkda ses seviyesi %35’in üstüne çıkmıyor diye ses sürücüsünü tekrardan yükleyeyim dedim. Ses sürücüsünü kurulum...
  3. Bukr3j

Comnet davet kodu lazım

Hiçbir fikrim yok.
  4. Bukr3j

Comnet davet kodu lazım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/neden-comnet-servis-saglayicisini-tercih-ediyorum.1011240/post-9104067 Bu arkadaş sonuç alabilmiş.
  5. Bukr3j

Ek Gelir Langırt Masası

Hiçbir oluru yok diye düşünüyorum. Zamanında gittiğim liseye langırt ve masa hokeyi getirmişlerdi, ikisinide kırdılar.
  6. Bukr3j

Comnet davet kodu lazım

Sorunlar bazen altyapı kaynaklı değilde ISS (İnternet Servis Sağlayıcısı) kaynaklı oluyorlar. 1729588826 Mahkeme seçeneğinden bahsettim.
  7. Bukr3j

Comnet davet kodu lazım

Sorun yaşarsanız birazcık uğraşıp bütün paranızı geri alabilirsiniz. Sorunun ComNET kaynaklı olması lazım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
  8. Bukr3j

Comnet davet kodu lazım

CMT955CGQ https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT955CGQ
  9. Bukr3j

Wi-Fi adaptör önerisi

PC'ye takmak için mi istiyorsunuz yoksa router gibi bir şey mi? 1729588189 Router gibi bir şey yada sinyal güçlendirici şahsen önermem. Ethernet kablosu almanız daha sağlıklı olacaktır.
  10. Bukr3j

CS 2 CHARM PİYASASINI BİLENLER YARDIM

Kesin bir şey diyemiyorum malesef...
  11. Bukr3j

CS 2 CHARM PİYASASINI BİLENLER YARDIM

Bu charmların farklı renkleri var, yasaklaman bitince bakman lazım. 1729539525 Şu anda 3000'den az varsa değerlidir ama...
  12. Bukr3j

MSI AfterBurner OSD gözükmüyor.

Kernel modunda başlatmama rağmen gözükmüyor knk.
  13. Bukr3j

MSI AfterBurner OSD gözükmüyor.

CS2 de desteklemediğini biliyorum lakin EA FC25 oyununda da aynı şekilde gözükmüyor. Bütün ayarları olması gerektiği gibi yaptım ve Lethal Company oyununda sorunsuz bir şekilde gözüküyor. EA FC25'de kullanmama gerekiyor RivaTurner'ı.
  14. Bukr3j

Udemy c kursu indirim

Bir yazılım dili öğrenecekseniz kurslara para vermek zorunda değilsiniz. Orta düzey ingilizce anlama yeterli yazılım dili öğrenmek için.
  15. Bukr3j

Beyler 2.el 7-8 k bütçeye en performanslı ekran kartı önerileriniz nelerdir

6650XT bakabilirsiniz. 1729428722 1729428754
  16. Bukr3j

DRAM Voltage kaç olmalı?

En kötü ihtimalle bios'a geri atar. Deneyebilirsiniz.
  17. Bukr3j

Yardım kütüphanemdeki oyunu satın almamı istiyor

Epic Games'in destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyin.
  18. Bukr3j

Hyper-V kapatınca pc mavi ekran yiyor?

"Windows özelliklerini aç veya kapat"
  19. Bukr3j

Orijinal Windows 11'e crack office kurmak garantiyi bozar mı?

Office cracklerine güvenmenizi tavsiye etmem. Office uygulamalarının açık kaynaklı, güvenilir ve tamamen ücretsiz versiyonu olan LibreOffice'i deneyebilirsiniz. Crackli herhangi bir şey indirirseniz garantinizi etkilemez.
  20. Bukr3j

Hyper-V kapatınca pc mavi ekran yiyor?

https://www.gameloop.com/blog/faqs/fix-incompatible-hyperv-detection
Top Bottom