Sorun yaşarsanız birazcık uğraşıp bütün paranızı geri alabilirsiniz. Sorunun ComNET kaynaklı olması lazım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.Arkadaşlar comnet hakkında şikayetleri duyunca 1 senelik paketle geçmeye çekindim açıkçası kablonete mi geçsem diye düşünüyorum şu anda gerçi onda da 12 ay taahhüt var. Bağımlı olmayacağım başka bir firmaya mı geçsem diye düşünüyorum açıkçası
3 aylık aldım denemek için 6 aydır falan sorunsuz kullanıyorum ben altyapın fiberse çok sıkıntı yaşamazsın şuan bulunduğun issde sıkıntı yaşamadıysan zaten genelde değişimlerde de altyapı kaynaklı sorun olmadığından çok sorun yaşamıyorsunArkadaşlar comnet hakkında şikayetleri duyunca 1 senelik paketle geçmeye çekindim açıkçası kablonete mi geçsem diye düşünüyorum şu anda gerçi onda da 12 ay taahhüt var. Bağımlı olmayacağım başka bir firmaya mı geçsem diye düşünüyorum açıkçası
Comnet parayı geri vermiyor sadece 3 ay önce veri merkezi saldırı bilmem nesi ayağına 2 gün adam akıllı hizmet veremediğinden sadece iptal ettirenlere paralarını geri verdiler iss değiştirenler o parayı geri alamadı daSorun yaşarsanız birazcık uğraşıp bütün paranızı geri alabilirsiniz. Sorunun ComNET kaynaklı olması lazım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
Sorunlar bazen altyapı kaynaklı değilde ISS (İnternet Servis Sağlayıcısı) kaynaklı oluyorlar.3 aylık aldım denemek için 6 aydır falan sorunsuz kullanıyorum ben altyapın fiberse çok sıkıntı yaşamazsın şuan bulunduğun issde sıkıntı yaşamadıysan zaten genelde değişimlerde de altyapı kaynaklı sorun olmadığından çok sorun yaşamıyorsun
Mahkeme seçeneğinden bahsettim.3 aylık aldım denemek için 6 aydır falan sorunsuz kullanıyorum ben altyapın fiberse çok sıkıntı yaşamazsın şuan bulunduğun issde sıkıntı yaşamadıysan zaten genelde değişimlerde de altyapı kaynaklı sorun olmadığından çok sorun yaşamıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Comnet parayı geri vermiyor sadece 3 ay önce veri merkezi saldırı bilmem nesi ayağına 2 gün adam akıllı hizmet veremediğinden sadece iptal ettirenlere paralarını geri verdiler iss değiştirenler o parayı geri alamadı da
mahkemeden sonuç alan görmedim şuana kadarSorunlar bazen altyapı kaynaklı değilde ISS (İnternet Servis Sağlayıcısı) kaynaklı oluyorlar.
Mahkeme seçeneğinden bahsettim.
mahkemeden sonuç alan görmedim şuana kadar
konu para iadesi ile aynı konu değil sanırımBu arkadaş sonuç alabilmiş.Neden ComNET servis sağlayıcısını tercih ediyorum?
Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda kullandığım ComNET ISS hakkında birkaç olumlu düşüncemi paylaşmak istiyorum. İnternet hızı ve performansı konusunda bir süredir farklı sağlayıcıları denedikten sonra ComNET’e geçtim ve deneyimlerim son derece olumlu oldu. Neden mi? Yüksek Hız: Abonelik...forum.donanimarsivi.com
Hayır daha önce kullandığım iki firmada bi sıkıntı yaşamadım internet olarak sadece en son poyraznet y*vşağı internet hizmetini birden kesince benim de 3 ay dolmadığından dolayı iptal ettirmek zorunda kaldım port gitti şimdi yeni bağlatacam. Daha önce netspeed kullanmıştım korona zamanında o zaman internette çok ani hız değişimleri oluyordu tabii belki de korona sürecinde herkesin internete yüklenmesinin etkisidir bilemiyorum daha sonra zam gelince değiştirmiştim şimdi poyraznet atlantisnete yönlendirdi aktivasyon ücreti de almayacağını söyledi abonelik oluşturdum ama Türk Telekom ekiplerinin adresime gelmesi lazım kurulum için lakin olumsuz sonuçlanıyormuş talep başka yerde aboneliğim başvurum kalmış falan fişman o kadar yeri aradım hiçbirinde bir abonelik başvuru yok aktif en son Atlantisnetten de çıktım yeni firma arıyorum aklımda comnetle kablonet vardı. Kablonetle comnet aynı fiyata geliyor yaklaşık 1 senelik ama kablonet 35 megabit comnet 100 megabit paketle. 67 VDSl gözüküyor altyapı comnette kablonette 50 VDSl3 aylık aldım denemek için 6 aydır falan sorunsuz kullanıyorum ben altyapın fiberse çok sıkıntı yaşamazsın şuan bulunduğun issde sıkıntı yaşamadıysan zaten genelde değişimlerde de altyapı kaynaklı sorun olmadığından çok sorun yaşamıyorsun
Comnet parayı geri vermiyor sadece 3 ay önce veri merkezi saldırı bilmem nesi ayağına 2 gün adam akıllı hizmet veremediğinden sadece iptal ettirenlere paralarını geri verdiler iss değiştirenler o parayı geri alamadı da
poyraznet battı mı da niye interneti kesmiş tam anlamadım. yani dediğim gibi bir yıllık comnet almak çok mantıklı değil çalışanda mis gibi çalışmayanda da hiç çalışmayan bir iss . BEN comnetten büyük ihtimalle vazgeçemem çünkü türktelekomun koyduğu saçma yasakların çoğu yanılmıyorsam kendi dnsini kullandığı için yok instagram,roblox,discord vb. Yani comnete geçebiliyorsanız geçin deneyin derim :dHayır daha önce kullandığım iki firmada bi sıkıntı yaşamadım internet olarak sadece en son poyraznet y*vşağı internet hizmetini birden kesince benim de 3 ay dolmadığından dolayı iptal ettirmek zorunda kaldım port gitti şimdi yeni bağlatacam. Daha önce netspeed kullanmıştım korona zamanında o zaman internette çok ani hız değişimleri oluyordu tabii belki de korona sürecinde herkesin internete yüklenmesinin etkisidir bilemiyorum daha sonra zam gelince değiştirmiştim şimdi poyraznet atlantisnete yönlendirdi aktivasyon ücreti de almayacağını söyledi abonelik oluşturdum ama Türk Telekom ekiplerinin adresime gelmesi lazım kurulum için lakin olumsuz sonuçlanıyormuş talep başka yerde aboneliğim başvurum kalmış falan fişman o kadar yeri aradım hiçbirinde bir abonelik başvuru yok aktif en son Atlantisnetten de çıktım yeni firma arıyorum aklımda comnetle kablonet vardı. Kablonetle comnet aynı fiyata geliyor yaklaşık 1 senelik ama kablonet 35 megabit comnet 100 megabit paketle. 67 VDSl gözüküyor altyapı comnette kablonette 50 VDSl