Neler Yeni

Comnet davet kodu lazım

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
poyraznet battı mı da niye interneti kesmiş tam anlamadım. yani dediğim gibi bir yıllık comnet almak çok mantıklı değil çalışanda mis gibi çalışmayanda da hiç çalışmayan bir iss . BEN comnetten büyük ihtimalle vazgeçemem çünkü türktelekomun koyduğu saçma yasakların çoğu yanılmıyorsam kendi dnsini kullandığı için yok instagram,roblox,discord vb. Yani comnete geçebiliyorsanız geçin deneyin derim :d
Eyvallah hocam bu saçma yasak dediğin şeyler ne tam olarak ben bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam poyraznet şikayetvar yazarsanız anlarsınız ne demek istediğimi birçok insanı mağdur ettiler

Sırt onlar yüzünden portumu kaybettim nereye şikayet edeceğimi de bilmiyorum

Şimdi boşu boşuna kurulum aktivasyon ücreti ödeyeceğim geçeceğim firmada

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,780
İsim
Emre siyah
Eyvallah hocam bu saçma yasak dediğin şeyler ne tam olarak ben bilmiyorum

Hocam poyraznet şikayetvar yazarsanız anlarsınız ne demek istediğimi birçok insanı mağdur ettiler

Sırt onlar yüzünden portumu kaybettim nereye şikayet edeceğimi de bilmiyorum

Şimdi boşu boşuna kurulum aktivasyon ücreti ödeyeceğim geçeceğim firmada
geçmiş olsun. çoğu vpn sitesi bazı yabancı forumlar kimi zaman ekşi sözlük gibi bir sürü siteye yasak getriliyorlar

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Sorunlar bazen altyapı kaynaklı değilde ISS (İnternet Servis Sağlayıcısı) kaynaklı oluyorlar.

Mahkeme seçeneğinden bahsettim.
Hocam bu gold paket olayı ne oluyor onun gelmesini mi beklesem acaba başka firmaya taahhütsüz abone olup gold paket geldimi comnete mi geçsem

malicleyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammed ali kaya
kablonetin kendi altyapisi geldiyse kesinlikle bu fiyatlardan kablonete gecin. Yilbasindan beri ayni fiyatlar zamlanmadan kaliteli internet kullanin.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
kablonetin kendi altyapisi geldiyse kesinlikle bu fiyatlardan kablonete gecin. Yilbasindan beri ayni fiyatlar zamlanmadan kaliteli internet kullanin.
Kendi altyapısı yok. TT VDSL hizmeti var sadece binamda

Türknetten altyapı sorguladığımda şöyle bir hata alıyorum

Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Ama sorun şu ki benim aboneliğim iptal oldu hangi firmada iş emrim kaldı bilmiyorum o kadar firmayı aradım aboneliğiniz ya da başvurunuz yok diyorlar Türk Telekom müşteri hizmetlerini arıyorum bizlik değil ayağına yatıyorlar en sonunda cimere şikayet edicem hepsini 1 ay oldu internetsizim boş port gözüktüğü halde

Murtix34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murtix34
CMT262EQY Comnet 45 güne kadar hediye kodu hayırlı olsun teşekkürler..

Top Bottom