Arama sonuçları: *

1. ReProof

30-50 bin TL render sistem

Tavsiye için teşekkür ederim.
  2. ReProof

30-50 bin TL render sistem

Merhaba düğün nişan gibi organizasyon işleri yapan arkadaşım için sistem toplamak istiyoruz. Ekran kartı olarak NVİDİA tercih ediyoruz. Ayrıca görüntü açısından renklere önem verdiğimiz IPS panel monitör istiyoruz. İlgili arkadaşlar ister hazır ister tek tek toplamak şeklinde monitör ve kasa...
  3. ReProof

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim.

Comnet kullanıyorum taşıma işlemin de ücretsiz kurulum ücreti almıyor. Kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye ederim. CMT963JUF kodu ile indirim kazanabilirsin.
  4. ReProof

Aktivasyon ücreti almayan f/p İSS hangisi? (100 Mpbs)

Comnet taşıma işlemin de ücretsiz kurulum ücreti almıyor. Kullanıyorum ve memnunum.
  5. ReProof

COMNET davet kodu arıyorum

https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT963JUF
  6. ReProof

1400TL Mekanik Red Switch Klavye Önerisi

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-kb885l-rgb-backlit-gaming-mekanik-klavye-profesyonel-gasket-p-HBCV00004LT267?magaza=Lotus-Tech&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.91.4
  7. ReProof

R5 7600 lı sistemin bozuk geldigini nasıl analrım?

Konu iki defa açılmış bildirildi. https://forum.donanimarsivi.com/konu/r5-7600-li-sistemin-bozuk-geldigini-nasil-analrim.894209/
  8. ReProof

Yardım Edit ve render için 15 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Teşekkürler 32 GB ram olan güzel duruyor.
  9. ReProof

Yardım Edit ve render için 15 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba, arkadaşım için laptop bakıyoruz. Ufak çapta render ve taşıması kolay olduğu için laptop arıyoruz. Fotoğrafcılık ve düğün tarzı videoları fotoğrafları düzenleyip editlemek için bir cihaz arıyoruz. Tavsiyelerinize açığız. Bütçemiz maximum 15 bin TL.
  10. ReProof

Comnet'e geçilir mi?

Cidden mi?
  11. ReProof

Comnet'e geçilir mi?

@furkangorur teşekkürler hocam. 1707486736 @Abdullah Hacıgül
  12. ReProof

Comnet'e geçilir mi?

Teşekkürler. Test paylaşır mısınız? 1707339722 Teşekkür ederim müşteri hizmetleri ulaşılmaz diyorlar doğru mu?
  13. ReProof

Comnet'e geçilir mi?

Teşekkürler. Genel bir arıza vesaire durumun da çözüm için nasıl bir yol izliyorsunuz?
  14. ReProof

Comnet'e geçilir mi?

Teşekkür ederim hocam.
  15. ReProof

Comnet'e geçilir mi?

Hız ve ping testleri paylaşabilir misiniz?
  16. ReProof

Comnet'e geçilir mi?

@Abdullah Hacıgül hocam sen de kullanmaya başlamıştın ayrıca bu konu hakkında da video yapacağını dile getirmiştin. Şuan bu firmayı önerir misin? Her firma gibi şikayet de var öneri de var senden bu konuda bilgi bekliyorum teşekkür ederim.
  17. ReProof

Yardım MSI GAMING X RX570 PROBLEM

Kartın bakımlarını yaptınız mı? Termal macun yenileme temizlik vesaire?
  18. ReProof

❌İndirim Bitti! Galax RTX 4070 Ti Super 32.999₺

Bu kartı seviyorum.
  19. ReProof

Pc ilk açılışta kendi kendine kapanıyor.

İnşallah hocam tekrar geçmiş olsun.
  20. ReProof

Pc ilk açılışta kendi kendine kapanıyor.

Klavyede bir sorun olabilir o halde hocam. Dikkat edin. Geçmiş olsun.
Top Bottom