gigaspeed de 400 tl yı 10 taksite boluyor fln o tarz bı aktıcasyon ucretı yapmısşlarPananet ( 12 aya kadar peşin ödeme seçeneği var), Netman, Gigaspeed (6. aya kadar sabit fiyat- firmanın beyanı)
kral sen bu firmaları nerden buluyon ya veya güveniyomusun bunlara, şaşıyorum vallaPananet ( 12 aya kadar peşin ödeme seçeneği var), Netman, Gigaspeed (6. aya kadar sabit fiyat- firmanın beyanı)
daha yeni baktımda gigaspeed kablonet ve superonline alt yapısından da mı hizmet veriyo?Pananet ( 12 aya kadar peşin ödeme seçeneği var), Netman, Gigaspeed (6. aya kadar sabit fiyat- firmanın beyanı)
düzeldi internetim. nası yaptılar onuda bilmiyom 8 saate 3500crc hatası veriyodu 50mbps internette şimdi 80e çıkardılar 5gün oldu 730crc deKrallıkta iş yok, bu devirde sitede yönetici olacaksın.1500 TL daire başına desen, güzel para.
Btk yetkilendirmeden bakıyorum, hangi firmalar var diye.
Maksat; vatandaşın işi görülsün. Ucuz fiyattan hizmet alsın.
Gigaspeed ve diğerleri Telekom altyapıdan hizmet veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pananet kullanıyorum şu an 6.5 ay oldu; 1 hafta 21-23 arası sorun oldu. 6 aydır, sorun maşallah. 99.90*12 ay peşin ödedik. Parasını çıkardı bile çoktan. İnternet işi biraz şans işi.
İnternette sorun var mı, düzeldi mi?
12 ay peşinlere nedense güvenemiyorum parasını alınca ilgiyi bırakıyolar gibi geliyoKrallıkta iş yok, bu devirde sitede yönetici olacaksın.1500 TL daire başına desen, güzel para.
Pananet kullanıyorum şu an 6.5 ay oldu; 1 hafta 21-23 arası sorun oldu. 6 aydır, sorun maşallah. 99.90*12 ay peşin ödedik. Parasını çıkardı bile çoktan. İnternet işi biraz şans işi.
TürkNet öneririm isterseniz davet kodumuda sizinle paylaşabilirim hem siz hem ben 6 ay boyunca 70 TL İndirim alırızAbonelik taşımada sanırım poyraznet ve gıbırnet var gibi ama daha uygun fiyatlı başka varmıdır bildiğiniz?
dhaber forumlarında da 100 mbit fiyatları konusunu siz açmışsınız sanırım oradan çok yararlandım ne kadar teşekkür etmsem azKrallıkta iş yok, bu devirde sitede yönetici olacaksın.1500 TL daire başına desen, güzel para.