Arama sonuçları: *

1. M

1050 Tİ Ekran Kartı GSYNC Aktif Etme Bulamıyorum

Oraya hiç dikkat etmedim hocam 2 monitör aldım 2 Side gsync destekliyor sınav için evden çıktım eve dönüp bakıp hemen ileteceğim tarafınıza çok teşekkür ederim ☺️
  2. M

Displayport hocam
  3. M

1050 Tİ Ekran Kartı GSYNC AAktif Etme Bulamıyorum ve monitor gamepower intensex60 ikiside GSYNC Uyumlu ama nvdia paneline gidince orda GSYNC aktif et yok arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  4. M

Yeni PC topladım ve çalışmıyor yardım

Arkadaşlar sorun çözüldü bu süreçte yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Çözüm : işlemci yeni çıktığından bios uptade yapmanız gerekiyor anakartınıza hayırlı cumalar.
  5. M

Hocam öyle bir anakart yaşadığım memlekette yokki bios güncelleticem yarın bakalım olmaz ise iadeye göndereceğim.
  6. M

Kesin bir cevap alamıyorum yani bios güncelleme de sorun 😂
  7. M

Valla benim anladığım bu kadar ram konusunda itopyadan almıştım ordan bakabilirsiniz oyun oynamak için aldım bende. sabır sorunu var şimdi işlemciyi kargoya verip 15 gün bekleyesim yok 1614282192 Hocam anakartta DRAM arıza ışığı yanıyor ryzen 7 takınca görüntü bios sekmesi geldi
  8. M

Anakart destekliyor hocam Anakart destekliyor hocam ya işlemci bozuk yada bios sürümü güncellemek gerekiyor bios sürümü alt sürüm olsa görüntü verirmi aceba
  9. M

32K'ya sistem topladım.

Son açtığım konuya bakarmısın knk sen yetkili bir abiye benziyorsun 😂
  10. M

Çoook teşekkür ederim hocam valla iletişim atın bios sorunuysa rtx 3090 stok düşünce işinize yaricaksa bu ekran kartını size hediye etmek istiyorum çoluk çocuk yazıyor sadece boş şeyler soru soruyorum onu alsaydın bunu alsaydın
  11. M

Hocam bunu sabırsızlıkla aldım bekle bekle bunun geleceği yok diye sence bu sisteme 1050 ti olurmu zaten ? gelince zaten alıcağım benim konum bu deil konum yazıyor zaten yardımcı olabilirsen ne ala
  12. M

Hocam bios sürümünden kaynaklı görüntü vermediği oluyormu ? Teşekkür ederim ☺️
  13. M

Kanka sorunun çözümünü biliyormusun
  14. M

32K'ya sistem topladım.

Bu nasıl 32 k tutuyor kanka ben 30 k ya boş şey dizmişim o zaman
  15. M

Arkadaşlar stokmu var ALLAHIM ya rtx 3090 alcam stok yok düzelme bekliyorum
  16. M

Topladım stok yok napim
  17. M

30 K PC Topladım Aşağıdaki sorun ile karşılaştım Gamepower Warcry Kasa Asus Thor 1200 W Platinum Rog Ryujin 360 mm RGB Sıvı Soğutma (AM4) Uyumlu Asus B - 550 E GAMING Anakart (AM4) Uyumlu XPG M.2 SSD (5000 Okuma 4400 Yazma ) GSKİLL 3600MHZ Ram CL16 Ryzen 9 5950x İşlemci GTX 1050 Tİ Ekran Kartı...
Top Bottom