Neler Yeni

Yeni PC topladım ve çalışmıyor yardım

Umut0526

80+ Silver
5950x işlemciye ve bu sisteme 1050ti koyman bence saçma olmuş en azından bi 3070 veya 3080 koysaydın stoğa gelince dişini sıkıp

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Ensari Avseren
5950x işlemciye ve bu sisteme 1050ti koyman bence saçma olmuş en azından bi 3070 veya 3080 koysaydın stoğa gelince dişini sıkıp
Hocam bunu sabırsızlıkla aldım bekle bekle bunun geleceği yok diye sence bu sisteme 1050 ti olurmu zaten ? gelince zaten alıcağım benim konum bu deil konum yazıyor zaten yardımcı olabilirsen ne ala

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bios sürümünden kaynaklı görüntü vermediği oluyormu ? Teşekkür ederim ☺️
Bildiğim kadarıyla işlemci desteği yoksa görüntü vermiyor sistem. Bios güncellenince sorun düzeliyor diye biliyorum. Rica ederim umarım çözersiniz sorunu bir an önce. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Ensari Avseren
Çoook teşekkür ederim hocam valla iletişim atın bios sorunuysa rtx 3090 stok düşünce işinize yaricaksa bu ekran kartını size hediye etmek istiyorum çoluk çocuk yazıyor sadece boş şeyler soru soruyorum onu alsaydın bunu alsaydın

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çoook teşekkür ederim hocam valla iletişim atın bios sorunuysa rtx 3090 stok düşünce işinize yaricaksa bu ekran kartını size hediye etmek istiyorum çoluk çocuk yazıyor sadece boş şeyler soru soruyorum onu alsaydın bunu alsaydın
Rica ederim hocam ne demek. Forum da maalesef düzgün cevap almak zor. Hediye içinde şuan kullandığım işimi gören ve yakın özelliklerde kartım var. Teşekkür ederim teklifiniz için siz ister satın ister benim yerime çevrenizde ihtiyacı olan bir kardeşimiz varsa ona verin. Daha çok işe yarar :)

eğer anakart desteklemiyor ise evet görüntü vermez ryzen 7 de görüntü vermiş ise ryzen 7 de iken biosu en güncel veryona yükseltse idiniz
yine olmaz ise ya işlemciyi 5900x alın ya da 5950x i destekleyen anakart bulun derim
bu arada sistem güzel ramlerin tam marka model bilgisi var mı aceba mesela gskill ripijaws v gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Ensari Avseren
Anakart destekliyor hocam
eğer anakart desteklemiyor ise evet görüntü vermez ryzen 7 de görüntü vermiş ise ryzen 7 de iken biosu en güncel veryona yükseltse idiniz
yine olmaz ise ya işlemciyi 5900x alın ya da 5950x i destekleyen anakart bulun derim
bu arada sistem güzel ramlerin tam marka model bilgisi var mı aceba mesela gskill ripijaws v gibi
Anakart destekliyor hocam ya işlemci bozuk yada bios sürümü güncellemek gerekiyor bios sürümü alt sürüm olsa görüntü verirmi aceba

Anakart destekliyor hocam

Anakart destekliyor hocam ya işlemci bozuk yada bios sürümü güncellemek gerekiyor bios sürümü alt sürüm olsa görüntü verirmi aceba
vermez hocam en güncel bios indirin büyük ihtimalle bios güncel değil sonrada devam ediyorsa sıkıntı işlemciyi değiştirin derim bu arada hocam sıkıntı aceba ekran kartında olabilir mi farklı ekran kartında denediniz mi sonuçta görüntüyü oradan alıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Ensari Avseren
Valla benim anladığım bu kadar ram konusunda itopyadan almıştım ordan bakabilirsiniz oyun oynamak için aldım bende. sabır sorunu var şimdi işlemciyi kargoya verip 15 gün bekleyesim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

vermez hocam en güncel bios indirin büyük ihtimalle bios güncel değil sonrada devam ediyorsa sıkıntı işlemciyi değiştirin derim bu arada hocam sıkıntı aceba ekran kartında olabilir mi farklı ekran kartında denediniz mi sonuçta görüntüyü oradan alıyoruz
Hocam anakartta DRAM arıza ışığı yanıyor ryzen 7 takınca görüntü bios sekmesi geldi

Erda Yıldırım

80+ Gold
30 K PC Topladım Aşağıdaki sorun ile karşılaştım
Gamepower Warcry Kasa
Asus Thor 1200 W Platinum
Rog Ryujin 360 mm RGB Sıvı Soğutma (AM4) Uyumlu
Asus B - 550 E GAMING Anakart (AM4) Uyumlu
XPG M.2 SSD (5000 Okuma 4400 Yazma )
GSKİLL 3600MHZ Ram CL16
Ryzen 9 5950x İşlemci
GTX 1050 Tİ Ekran Kartı
Monster 240 Hz 1 MS Monitör
Gamepower 165 Hz 1 MS QHD Monitör vs. vs. Bir sistem topladım yaklaşık 5 ay bir sürede parça parça topladım. Son olarak işlemci kaldı ve işlemci bugün tarafıma geldi ve beklemeden kurulum için bilgisayarcı ya gittim iyi hoş topladık bilgisayarı bilgisayarı çalıştırınca anakartta DRAM ışığı yandı ve hata verdi ramlerden kaynaklanıyor dedik denemeler sonucu başka bilgisayar ile karıştırmayın sonucu sorunun işlemciden kaynaklandığını anladık işlemciyi sinerjiden sipariş etmiştim iade için kargo kodu aldım büyük hayal kırıklığına uğradım anlamadığım konu anakart ASUS B 550 E GAMING Ryzen 5950x işlemciyi destekliyormu? Bilgisi olan varmı çünkü yaşadığım yerde ddram 4 bellek bile bulunmuyor siparişle getiriyorlar bilgisayarcılar .
ASUS B 550 E GAMING Ryzen 5950x işlemciyi destekliyormu? Destekliyorsa bozuk işlemci gönderildiğine emin olacağım Bu sorunun cevabını alırsam rahat edicem iade sürecini beklerken bu arada bu anakartta ryzen 7 denedik görüntü verdi . Diğer parçalarda sorun yok anladığım kadarıyla.
Bu arada eklemek istiyorum Asus B- 550 E GAMING anakartı aldığımda ryzen 9 5950 işlemci henüz çıkmamıştı görüntü vermeme sorunu bios güncellemesi olabilirmi ? Acil yardı
Bios olabilir

Valla benim anladığım bu kadar ram konusunda itopyadan almıştım ordan bakabilirsiniz oyun oynamak için aldım bende. sabır sorunu var şimdi işlemciyi kargoya verip 15 gün bekleyesim yok

Hocam anakartta DRAM arıza ışığı yanıyor ryzen 7 takınca görüntü bios sekmesi geldi
ha doğru ryzen 7 takınca gelmişti değil mi kafa gitti bir an 😂

hocam sıkıntı büyük ihtimalle cpu da
yoksa ryzen 7 takınca da sıkıntı verirdi dediğiniz gibi

Kesin bir cevap alamıyorum yani bios güncelleme de sorun 😂
işlemciyi ya garantiye yollayın direk ya da iadeye derim ben bu arada aynı işlemciyi başka bir sistemde test edemez misiniz

Top Bottom