Konu da ki her yazıyı okudum şimdi sıra bende..
1. Casper bir laptopum vardı modelini bilmiyorum içerisinde nvidia bir ekran kartı vardı model bilgisine...
Ben 7800xt ve 6600de görmedim ama olabilir tabii ki
Umarım her hata karttan olmuyor hocam yazılım,sistem,sistemdeki diğer ayarlara göre oluyor
Anladım hocam...
İkinci elde bulabilirsin.
Ve beyaz renk güzel ses kalitesinde yok.
Konuya atılan lecoodan Leviathan v2x'e ondan da edifier m60'a geçtim.
Lecoo fiyatına göre...
O zaman RKS gibi ithal ürün satan markalara sakın bulaşma bisikletin jantı falan kırılsa veya rastgele bi parçasına bir şey olsa ellerinde yoksa aylarca...
https://www.yukselticaret.com/skyjet-robusto-premium-750-w-elektrikli-bisiklet-siyah ben bunu aldım 1 ay oldu frenleri hidrolikle değiştiriceğim onun harici...
Dediğim gibi sistem stabil ise sorunsuz kullanıyorsun benim sistem şu an stabil 1.5 yıl falan oldu problemsiz kullanıyorum. Sistemi alalı 2 yıl oldu gpu 7800xt.
Stabil bir sistemde hiç bir sorun yaşamazsın amd veya nvidia ile. Amd nin tek problemi sistemde en ufak sorun olduğunda sürücüyü çökertiyor. Kendi yaşadığım...
iyi fiyata satmışssınız hocam , benim fan düzeni böyle o dediniz UB fan ben arka kısımda kullanıyorum extra olarak hava giriş sağlaması için
Thermalright...
Yani bilmiyorum hocam, bence OCR + AI ile oyunu çevirmek hiç verimli bir sistem yapısı değil.
Mesela aklıma takılan birkaç soruyu yanıtlar mısınız?
1-...