Arama sonuçları: *

1. F

4000-5000 tl arası 144 hz 1ms 24 inç monitör tavsiyesi pivot olursa iyi olur

lenevo ideapad gaming 3 kullanıyorum monitör ihtiyacı duydum. 144 hz 1ms 24 inç monitör tavsiyelerinizi bekliyorum, pivot olması çok daha iyi olur aklımda iki model var ama benden daha iyi bilen vardır mutlaka, yardımcı olursanız sevinirim...
  2. F

Ddr3 Sistem eksi yönleri nedir?

Arkadaşlar uygun fiyata ddr3 sistem buldum 16 gb ram bana eksileri ne olur farkı ner ddr4 ten(bu arada eğer ddr4 sistem alırsam 8 gb ram alırım onu da göz önünde bulundurun ddr3 siatem bana 1 yıl gitse seneye ddr4 yaparım zaten)
  3. F

Asus 27 inc 60hz monitör VS everest 24 inc 75 hz monitör

Arkadaşlar ikisinden hangisini tercih etmeliyim?Varsa 900 lirayı geçmeyecek başka monitör tavsiyeniz onu da yazabilirsiniz ama bu ikisinden birini de söylerseniz iyi olur. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vs278h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html VS...
  4. F

Hazır sistem stokta olmayan parça

İncehesap dan bir bilgisayar sipariş edicem fakat işlemcisi stokta yok sipariş ettiğim zaman stoğa gelene kadar bekleyecek miyim yoksa bi şekilde özel olarak getirtip gönderecekler mi hemen bana.
  5. F

1650s 4gb mi rx580 8gb mi

1650s 4gb vs rx580 8gb hangisi neden daha iyi?
  6. F

Bilgisayarım İnternete Bağlanmıyor

Yotubeden araştırmanı öneririm vardır video
  7. F

5000 TL sistem önerisi(monitörsüz)

monitörsüz 5000 TL lik sistem linki atar mısınız? 16 gb ram özellikle olursa sevinirim.
  8. F

Logitech g 300s nasıldır

250 tl diyor yanlış baktım galiba link atsana
  9. F

Amazondan ucuza alıp türkiyede satmak

Neden olsun ticarettir bu da sonuçta tr fiyatından ucuza satıcan hem sen hem de alan memnun olur miss.
  10. F

Logitech g 300s nasıldır

Direkt al f/p bir mousedir hatta bazı gamerlar da kullanıyo çok iş gören bütöe doatu gamer mouse sadee gamer değil plug in edit vs o işlerde de yarıyo zamlanmıştı 120 tl ye alabilirain hatta link atar mısın bana da?
  11. F

Okul Zamanı Günlük Kaç Tl Harçlık Alıyosunuz -

Aga ben haftalık 60 70 alıyorum 20 si otobüse gidiyo okul çıkışı spora gidiyorum vs ondan okul uzak olmasa daha az alırdım genelde okul çıkışı gömerim veya biriktirip tel faturamı öderim
  12. F

Wifi Alıcı VS Ethernet Kablo

Anladım doatum.Kısacası alıcının tek işlevi modem uzaksa işe yarıyo :))
  13. F

Influencerlar vs ethernet mi kullanır genelde yoksa alıcı mı 1602607627 modem odamda
  14. F

Arkadaşlar bilgisayara wifi alıcısıyla mı bağlanmalıyım yoksa ethernet kablosuyla mı hangisi daha iyi?
  15. F

Ekran karti yok gözüküyo acil yardım!

Arkadaşlar laptopumda yaklaşık top. Brllek YOK gözüküyo(dxdiagdan bakınca) Aygıt yöneticisinde ekran kartı var gözüküyo ama dxdiag kımsında standard vga grafikbağdaştirici gözüküyo napmam getek oyun falan oynanmıyo eskiden lol oynayabiliyodum şimdi oynanmıyo cpu z den de baktim nvidia gt740m...
  16. F

Araba satın almak icin seyahat ixni var mı?

Böyle bir izin var mı dır? izin verirler mi?(Kocaeli->İzmir)
  17. F

20 yaş alti izni

Şimdi 20 yaş altındakiler dışarı çıkabilcek mi açıklık getirir misiniz nasıl olcak bu?
  18. F

epic games ücretsiz oyunlar bizim mi oluyo?

beyler şimdi bu epic gamesten haftalık ücretsiz aldığımız oyunlar ömür boyu bizim mi oluyo yani 1 ay sonra para vermeden oynayabilir miyim?
  19. F

gtx 970 4gb vs rx 570 4gb?

.
Top Bottom