Ethernet kablosu daha çok verimlidirArkadaşlar bilgisayara wifi alıcısıyla mı bağlanmalıyım yoksa ethernet kablosuyla mı hangisi daha iyi?
Influencerlar vs ethernet mi kullanır genelde yoksa alıcı mıEthernet kablosu tabikide.
Sorman bile hata
modem odamdaethernet kablosu iyi ama modem çok uzaksa ya da görüntü kirliliği olur diyosan wifi alıcı al. benimki çok uzak ve görüntü kirliliği olur diye tp link wifi alıcı aldım
Hiç wifi alıcı kullanan Influencer görmedim. Bırak Influencer'ları gaming sistem dizenlerin neredeyse hepsi kablo ile bağlanıyorInfluencerlar vs ethernet mi kullanır genelde yoksa alıcı mı
Anladım doatum.Kısacası alıcının tek işlevi modem uzaksa işe yarıyo )Hiç wifi alıcı kullanan Influencer görmedim. Bırak Influencer'ları gaming sistem dizenlerin neredeyse hepsi kablo ile bağlanıyor
o zaman kablo ile bağlaInfluencerlar vs ethernet mi kullanır genelde yoksa alıcı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
modem odamda
Evet. Ethernet kablosu çekemeyeceğin bir yerde işe yarar diyelim.Anladım doatum.Kısacası alıcının tek işlevi modem uzaksa işe yarıyo )