İkinci el max 50K eder sistem monitör dahil fiyatı. 70K çok uçurmuşsun. 46K ya 12 GB 4060ti lı sistemler başlıyor zaten niye ikinci ele 70K versin adam :D...
Yani sıfırdan %15-20 arasında indirim olursa alınır. Fakat önerim acelen yoksa bu fiyatta kal. Teklif gelirse yada fiyat isteyen olursa 5 daha düş. 60-65...
Dediğim gibi 2 ay daha zamanım var bazıları bu paraları 5.070'li sistem alırım diyor ama kasanın içerisinde 5070 hariç her şey çöp Yani bir kule tipi koymuş...
sistemin satmak için uygun bir sistem değil parçalar güzel ama fiyatları pahalı sende doğal olarak ona göre fiyat biçiyorsun ama 70k verecek adam bunu 2. el...
Komple sistemi satıyorum sadece kasaya 55.000 teklif geldi vermedim klavyesi Mouse ve monitör hepsi içinde vereceğim yani Zaten 85 90 istemiyorum ben o...
X satıcılardan teker teker toplayayım diyorsan yani güveniyorsan X satıcılara ortalama 85 88 arası tutuyor resmi satıcılara girersen ütopyadır Game garajdır...
Bazen alıcılar farklı hesaplardan düşük teklif yazabiliyor. 4-5 tane gelince ve ilan satılmayınca ilanı daha düşükten satabiliyor ilan sahibi. Sıfır alırsan...
yani haklısınız zaten o yandan size bir şey demiyorum yanlış anlamayın ama türkiyede bi bi anda 70 bin vermek var bide 12 ayda vermek var asgari ücrete...