Ahmet Barin isimli üyenin son içerikleri

1. A

50 Bin TL Bütce Lise ve Üniverste İçin Leptop Önerisi

Max bütçem 50.000 ₺ kardo
  2. A

50 Bin TL Bütce Lise ve Üniverste İçin Leptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, kızım için bir leptop alacağım bu yıl lise 1 e geçti bilişim teknoloji okuyor duruma göre üniversite de kullanabileceği 50.000 ₺ bütçeli leptop önerisi yapabilir misiniz
  3. A

Çözüldü✓ Kasa Temizliği Sonrası İşlemci Sıcaklığı Arttı

Sökmedim de şuan normalde döndü hiç bir güncelleme açık bir uygulama yokken neden böyle yaptı acaba her yere baktım
  4. A

Fanlara elledim ince tüy temizleyici ile çok hassas ve ince sert değil borular daha öncede sıcak değildi şimdi de değil ama içinde bşr akış var fark ediliyor 1790109751 Fanlar hava üflüyor eksiksik çalışıyor hepsi havada üflüyor, arkadaşım 3d yazıcı ile bastı hobi olarak yapıyorum 1790109808...
  5. A

3 ay önce yenilemiştim bir önceki bakımda 1790107343 Derece aynı 1 saat bekledim düşer belki diye güncelleme filan kontrol ettim yok zaten kasayı temizlemeden öncede bişey yoktu soketler pimler aynı şekilde duruyor hiç oynamadım
  6. A

Merhaba, işlemci 7600x bosta 38-43 aralığında oluyordu bugün kasayı temizledim herhangi bir parça sökmedim takmadım sadece genel temizlik yaptım 360 sıvı soğutma var ve suan boşta 58-60 arası neden olabilir böyle bir durum yaşayan oldu mu
  7. A

Yardım Hangi Kule Tipi Soğutucuyu Almalıyım?

Sordum sordum da yanlış cevaplıyor dediğim gibi msı ın'ınkini alacaktım ilk sorduğumda Evet uyumlu dedi Sonra detaylı araştırdım baktım ki uyumlu değilmiş tekrardan sordum Sen bana uyumlu dedin ama bu uyumlu değil diye özür dilerim diyor haklısın uyumlu değil diyo
  8. A

Cevap verdiğin için teşekkür ederim Peki bu benim anakartıma uyumlu mudur işlemciye soket yerleri 1777539728 Msı Mag AA13 alacaktım soketler galiba uyumlu değil Benim bilgisayar biraz eski olduğu için almadım Onun için sordum
  9. A

Cevapladığın için teşekkür ederim bu soket tipi Uyumlu mu acaba
  10. A

Stok kullanıyorum yıllardır temizlik yaptım kasa da kule tipi takmak istiyorum uyumlu olacak bir öneri yapar mısınız lütfen, resimleri yüklüyorum Bütçe 1.500₺
  11. A

Yardım SİSTEM NE KADAR EDER BEYLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Kardo 5.070'i hariç bileşenlerini sayar mısın kasa gpu soğutucu RAM ssd 1775130940 Bir de Yanlışım varsa düzeltin lütfen diğer bileşenlerin çöp olmasını geçtim de 5.060 ti 16 GB ekran kartıyla 5.070 12 GB ekran kartının arasında fark var mı var 5.070 İyi mi 5060'a göre iyi ama siz sanıyorsunuz...
  12. A

Yardım SİSTEM NE KADAR EDER BEYLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Dediğim gibi 2 ay daha zamanım var bazıları bu paraları 5.070'li sistem alırım diyor ama kasanın içerisinde 5070 hariç her şey çöp Yani bir kule tipi koymuş değiştiremiyorsun da oem pakette 700 TL'lik soğutucu soğutucu bile denmez de yani 7.000 serisini hiç soğutamaz zaten kasa falan rezalet...
Geri