Merhaba arkadaşlar, kızım için bir leptop alacağım bu yıl lise 1 e geçti bilişim teknoloji okuyor duruma göre üniversite de kullanabileceği 50.000 ₺ bütçeli leptop önerisi yapabilir misiniz
Fanlara elledim ince tüy temizleyici ile çok hassas ve ince sert değil borular daha öncede sıcak değildi şimdi de değil ama içinde bşr akış var fark ediliyor
1790109751
Fanlar hava üflüyor eksiksik çalışıyor hepsi havada üflüyor, arkadaşım 3d yazıcı ile bastı hobi olarak yapıyorum
1790109808...
3 ay önce yenilemiştim bir önceki bakımda
1790107343
Derece aynı 1 saat bekledim düşer belki diye güncelleme filan kontrol ettim yok zaten kasayı temizlemeden öncede bişey yoktu soketler pimler aynı şekilde duruyor hiç oynamadım
Merhaba, işlemci 7600x bosta 38-43 aralığında oluyordu bugün kasayı temizledim herhangi bir parça sökmedim takmadım sadece genel temizlik yaptım 360 sıvı soğutma var ve suan boşta 58-60 arası neden olabilir böyle bir durum yaşayan oldu mu
Sordum sordum da yanlış cevaplıyor dediğim gibi msı ın'ınkini alacaktım ilk sorduğumda Evet uyumlu dedi Sonra detaylı araştırdım baktım ki uyumlu değilmiş tekrardan sordum Sen bana uyumlu dedin ama bu uyumlu değil diye özür dilerim diyor haklısın uyumlu değil diyo
Cevap verdiğin için teşekkür ederim Peki bu benim anakartıma uyumlu mudur işlemciye soket yerleri
1777539728
Msı Mag AA13 alacaktım soketler galiba uyumlu değil Benim bilgisayar biraz eski olduğu için almadım Onun için sordum
Kardo 5.070'i hariç bileşenlerini sayar mısın kasa gpu soğutucu RAM ssd
1775130940
Bir de Yanlışım varsa düzeltin lütfen diğer bileşenlerin çöp olmasını geçtim de 5.060 ti 16 GB ekran kartıyla 5.070 12 GB ekran kartının arasında fark var mı var 5.070 İyi mi 5060'a göre iyi ama siz sanıyorsunuz...
Dediğim gibi 2 ay daha zamanım var bazıları bu paraları 5.070'li sistem alırım diyor ama kasanın içerisinde 5070 hariç her şey çöp Yani bir kule tipi koymuş değiştiremiyorsun da oem pakette 700 TL'lik soğutucu soğutucu bile denmez de yani 7.000 serisini hiç soğutamaz zaten kasa falan rezalet...