Ahmet Barin isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım SİSTEM NE KADAR EDER BEYLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Kardo 5.070'i hariç bileşenlerini sayar mısın kasa gpu soğutucu RAM ssd 1775130940 Bir de Yanlışım varsa düzeltin lütfen diğer bileşenlerin çöp olmasını geçtim de 5.060 ti 16 GB ekran kartıyla 5.070 12 GB ekran kartının arasında fark var mı var 5.070 İyi mi 5060'a göre iyi ama siz sanıyorsunuz...
  2. A

Dediğim gibi 2 ay daha zamanım var bazıları bu paraları 5.070'li sistem alırım diyor ama kasanın içerisinde 5070 hariç her şey çöp Yani bir kule tipi koymuş değiştiremiyorsun da oem pakette 700 TL'lik soğutucu soğutucu bile denmez de yani 7.000 serisini hiç soğutamaz zaten kasa falan rezalet...
  3. A

Komple sistemi satıyorum sadece kasaya 55.000 teklif geldi vermedim klavyesi Mouse ve monitör hepsi içinde vereceğim yani Zaten 85 90 istemiyorum ben o paralar sistemi teker teker Akakçe üzerinden sıfır toplamaya çalışırsan ki olan fiyat 70 veren alsın hayrını görsün
  4. A

Acelem yok ya 2 ay daha zamanım var çocuğa oda yapacağım diye satıyorum Evde yerim yok laptopla devam edeceğim, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
  5. A

X satıcılardan teker teker toplayayım diyorsan yani güveniyorsan X satıcılara ortalama 85 88 arası tutuyor resmi satıcılara girersen ütopyadır Game garajdır ince hesaptır Bunlar da 95'e kadar çıkıyor Tabii teker teker toplamada en düşük Akakçe fiyatları bunlar
  6. A

Teşekkür ederim
  7. A

Yani taksitli alınabilir ama oem paketlerde bile her siteden bakıyorum bu şekilde bir sistem toplayamıyorsun toplamak istesen bile fiyat çok çıkıyor hep bir şeyler eksik mesela 60 k ya 5070 koymuş ama kasa çöp 700 TL lik kule tipi a serisi anakart, ssd 1 tb değil öyleyse bile Okuma yazma düşük...
  8. A

Monitor le beraber mi
  9. A

Sarı Site İlan Numarası https://shbd.io/s/vEhP4qU7 Saçma sapan teklifler geliyor tam ederini söylerseniz ona göre bir fiyat belirlerim 20 ay garantisi var bütün parçaların kutu vb hepsi mevcut AMD Rvzenm5 7600X Soket AM5 4.7GHz 32MB 105₩ MSI PRO B840M-B AMD B840 Soket AM5 DDR5...
  10. A

88.000 Tl ye ryzen 7 7800x3d sistem değer mi

Böyle paylaşmışsın da bunların markaları ne parça bileşenleri ne ssd'nin okuma yazma hızı nedir ram'in CL değeri nedir sıvı soğutucu 240mm yetersiz en az 360 olması lazım oynama yapamıyorsun bunlarla Ona göre bak
  11. A

RTX 5060 Tİ 16 GB SİSTEM 58.000 TL Alınır mı?

Senin sistem alınabilir ama eksikleri çok örnek verdim SSD çöp yanı satmak için koymuşlar değişeyim desen min 5.000 TL kule tipi çöp 360 sıvı takayım desen + 5.000 de o ram de sıkıntı yok ekran kartında sıkıntı yok anakart idare eder kasa psu iyi değil Hem görsel açıdan hem özellik açısından
  12. A

Al kardo ama özelliklerine bak mesela 5070 ekran kartı ama m2 yazma Okuma 2200 çöp en az 5000-6000 olmalı yani bunlar ince detaylar yardımcı olmak amaçlı söylüyorum aynı şekilde işlemci soğutucu kule tipi koymuş ama 500 TL'lik kule tipi yani stok soğutucu olsa Aynı şey değişen bir şey yok bugün...
  13. A

4 Aylık kardo garantili 20 ay, akakçe fiyatı tek tek topladığında 88.000 TL tutuyor o da X satıcılar Resmi satıcı değil al diye demiyorum bütçen'e göre mantıklı garantili ikinci elde bakabilirsin 5070 sistem öneriyorlar evet 5070 / 5060 dan iyi tartışılmaz ama kalan bileşenler çöp önerilen...
  14. A

https://shbd.io/s/vEhP4qU7
Geri