Arama sonuçları: *

1. E

Video izlerken ekrana gelip giden kareler

Sorunun neyden kaynaklı olduğunu çözebildin mi?
  2. E

Çözüldü✓ rtx 3060 r5 3600 için 500w Yeterli mi ?

Teşekkürler, umarım
  3. E

Asus dual RX6600 ekran kartı 500w psu yeterli mi?

Konudan alakasız ve özür dileyerek bir şey soracağım. Zalman 500wle rtx3060 için yeterli midir?
  4. E

500w PSU yeterli midir

Dostum kullandın mı ? Ben de aynı sorudan muzdaribim yardımcı olursan sevinirim.
  5. E

Sıvı soğutma maalesef yok, geriye kalan ise max 50-60 w olur (diğer form yazılarında öyle yazıyordu) mantıksal olarak yeterli fakat kullanan vs kesinleştirmek amaçlı konu açtım.
  6. E

Öncelikle merhaba, hali hazırda kullandığım gpu rx580 ve rtx 3060 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Zalman 500w-le Psu kullanıyorum, psu rtx 3060 için yeterli olur mu? İnternette kimi kısım yeterli derken kimi kısım yeterli değil diyor. r5 3600 65w harcıyor, sanırsam 3060 yükte max 170-200 w civarı...
  7. E

İnternet Hızı hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba aklıma bir soru takıldı cevap gelirse sevinirim. Superonline fiber kullanıyorum 25mb fakat tarife bitiyor. Türknet altyapı sorguladığımda Vdsl apartmana max 50 Mb hız veriyor. Superonline altyapı sorgulaması sadece fiber internetim var mı? ile sınırlı fiber internet içi...
  8. E

Rx 580 Ekran kartı driver çökmesi

Tamamdır teşekkürler
  9. E

Ayarlanıyor sekmesine tıklayınca çıkan uyarı yazısında öyle diyor
  10. E

Ayarlarla oynayınca dirkt kart garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Bu ayarlarla sorunum çözülür mü
  11. E

O.c muhabbetine girmeden çözüm bulma sansim yok mudur kartımin daha garantisi bitmedi bitse denerdim. 1628710331 Evet oyun kapanıyor ardındam amd hatası alıyorum driver cokuyor bir turlu cozumunu bulamadim cogu seyi denedim
  12. E

Çogu driverı denedim maalesef olmadı
  13. E

Deneyeceğim şuan da teşekkürler
  14. E

Şuan araştırdım, hata bu yüksek ihtimal 1628584079 Çözümü o.c yapmak mı sadece ?
  15. E

İphone 11 Fiyatına değer mi?

Değer boşver androidi şuan en mantıklı telefon iphone 11 ama sana tavsiyem aksesuarsiz hali daha uyguna geliyor bu arada dipnot samsung kullanıyorum.
  16. E

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler. Sorunuma örnek verecek olursam Forza harizon4 Death stranding AC gibi oyunlarda surekli driver çökmesi bundan dolayı oyundan atma sorunu yaşıyorum. Bunun sebebi nedir? Ne gibi çözümler bulunabilir?
  17. E

Bu sistem toplanır mı ?

Bence az bekle tetikte ol donanım arşivi yeni f/p urunu çikarabilir bu sureçte faydalanırsan ne mutlu, bu karar sana ait tabi ki. Acil ihtiyacin varsa bütcene göre toplayabilirsin .
  18. E

İnceleme Anonymous Çeviri Nasıl?

18 TL abartı bir fiyat bence ona vereceğine ingilizce ders al hayatına etki yapar.
  19. E

Bu sistem toplanır mı ?

Hazır sistem al bence daha uygun oluyor.
  20. E

Yabancı Bir İnsanın Fotoğraflarını Kullanmak Suç mudur?

Sen atta fotoğraflarını kullanalım, suçtur suçtan ziyade etik değildir.
Top Bottom