Neler Yeni

Rx 580 Ekran kartı driver çökmesi

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler. Sorunuma örnek verecek olursam Forza harizon4 Death stranding AC gibi oyunlarda surekli driver çökmesi bundan dolayı oyundan atma sorunu yaşıyorum. Bunun sebebi nedir? Ne gibi çözümler bulunabilir?

rookie27

80+ Gold
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler. Sorunuma örnek verecek olursam Forza harizon4 Death stranding AC gibi oyunlarda surekli driver çökmesi bundan dolayı oyundan atma sorunu yaşıyorum. Bunun sebebi nedir? Ne gibi çözümler bulunabilir?
Wattman hatası değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Radeon Software'den +25-50mv yapılsa da geçiyor

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şuan araştırdım, hata bu yüksek ihtimal

Çözümü o.c yapmak mı sadece ?

rookie27

80+ Gold
Şuan araştırdım, hata bu yüksek ihtimal

Çözümü o.c yapmak mı sadece ?
Öncelikle; Amd'nin kendi sitesindeki en son önerilen (WQHL) driverı indiriyoruz. Ardından, DDU programıyla ekran kartı driverını tamamen kaldırıyoruz.
* Daha sonra indirdiğimiz son sürümü çalıştırıyoruz. Yükleme dosyası çalıştığında öncelikle paket içeriğini C içerisindeki AMD klasörüne aktarıyor.
* Bu işlem bittikten sonra Radeon Software programını yüklemek için ayrı bir yükleme ekranı geliyor. Bu ekran geldiğinde sağ alttan iptal ediyoruz.
* Daha sonra arama kısmına "aygıt yöneticisi" yazıyoruz. Gelen ekranda "görüntü bağdaştırıcıları" bölümünün altında ekran kartınızın modeli yazar.
* Ekran kartı modelinin olduğu bölüme sağ tık yapıp güncelle diyoruz. Dosya konumu olarak ise, C/İndirdiğiniz sürüm klasörü (Radeon-Software-Adrenalin-2020-20.11.2 gibi)/package/drivers konumunu seçiyoruz ve güncelliyoruz. Hepsi bu kada

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle; Amd'nin kendi sitesindeki en son önerilen (WQHL) driverı indiriyoruz. Ardından, DDU programıyla ekran kartı driverını tamamen kaldırıyoruz.
* Daha sonra indirdiğimiz son sürümü çalıştırıyoruz. Yükleme dosyası çalıştığında öncelikle paket içeriğini C içerisindeki AMD klasörüne aktarıyor.
* Bu işlem bittikten sonra Radeon Software programını yüklemek için ayrı bir yükleme ekranı geliyor. Bu ekran geldiğinde sağ alttan iptal ediyoruz.
* Daha sonra arama kısmına "aygıt yöneticisi" yazıyoruz. Gelen ekranda "görüntü bağdaştırıcıları" bölümünün altında ekran kartınızın modeli yazar.
* Ekran kartı modelinin olduğu bölüme sağ tık yapıp güncelle diyoruz. Dosya konumu olarak ise, C/İndirdiğiniz sürüm klasörü (Radeon-Software-Adrenalin-2020-20.11.2 gibi)/package/drivers konumunu seçiyoruz ve güncelliyoruz. Hepsi bu kada
Deneyeceğim şuan da teşekkürler

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çogu driverı denedim maalesef olmadı
aynı kart var 21.6.1 kullanıyorum
12312312312.PNG

ayarlarımda bu bunu bir denemeni öneririm

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
aynı kart var 21.6.1 kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
ayarlarımda bu bunu bir denemeni öneririm
O.c muhabbetine girmeden çözüm bulma sansim yok mudur kartımin daha garantisi bitmedi bitse denerdim.

böyle 1 saniyeliğine mavi ekran geliyor sonra pc yeniden açılınca wattman uyarı hatası geliyor değilmi?
Evet oyun kapanıyor ardındam amd hatası alıyorum driver cokuyor bir turlu cozumunu bulamadim cogu seyi denedim

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
garanti dışı kalmaz o.c yapmayacaksın uv yapacaksın zararı yok hatta kart ısınıyorsa biraz daha serin çalışacaktır yukarıda ki ayarlar ile
Ayarlarla oynayınca dirkt kart garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Bu ayarlarla sorunum çözülür mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,645
Üyeler
160,722
Son üye
lavey