Arama sonuçları: *

• Users: B1L0
  • Order by date
  1. B1L0

🔥İndirim Redmi Pad Pro 8/256 + Klavye 10.999 TL

Bir iki haftadır kullanıyorum, sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım. Not: Poco pad ile aynı tablet sayılır.
  2. B1L0

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 6 🔥3.999 TL (Dip Fiyat!!)

Valla klasik saat kullanıyorum, pili değiştirmeden değiştirmeye çıkarıyorum :D Uyku, banyo, deniz vs her senaryoda kolumda ya :) Hocam benim de telefon samsung ama ekosistemlik bir mevzuu da yok gibi bunlarda ya. Var mı?
  3. B1L0

Xiaomi watch 2 nasıldır, şarjlık sorunu da yok gibi
  4. B1L0

Saatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?
  5. B1L0

Yaw tam oh be bitti almadık dediydim, masrafa zorluyorsunuz kardeşim insanı :D
  6. B1L0

Kapattım siteyi eyvallah.
  7. B1L0

Al sat uğraşılmaz da bi akıllı saat hevesi de yok değil. Fiyatı da uygun olunca alsam mı bilemedim valla. Şarjı inanılmaz az gidiyormul galiba o biraz kararsız bıraktı. 1732138510 @Rotangar siz ne diyorsunuz hocam?
  8. B1L0

Valla her aşamayı hallettim son aşama kaldı, bassam alacam. İnanılmaz kararsız kaldım.
  9. B1L0

Benten özelliği nedir
  10. B1L0

Yardım Oyun için monitör önerisi

İyi geceler, hayırlı olsun ne alırsanız.
  11. B1L0

Hdr işinde detaylı bir bilgim yok maalesef yanlış yönlendirmeyeyim. İlk mesajımda atmıştım qp sitesinden aocun linkini, 6k.
  12. B1L0

Önceki konuda dediğim gibi hocam, cs valo oynayan biri için bence 27 büyük, 24 ideal. Ben olsam aocu alırdım, olmazsa gigabyte falan alırdım ama tabi siz bilirsiniz.
  13. B1L0

Asus da fena durmuyor kağıt üstünde ama genellikle panel işlerinden iyi anlayan arkadaşların ben aocu önerdiklerini gördüm.
  14. B1L0

Hocam forumda birkaç tane msi ve lg paylaşılmıştı, onlar çok daha fpdir diye düşünüyorum şahsen. 4k civarında idiler. Hoparlör şart değilse bu monitör de güzel diye biliyorum ben, bi araştırın...
  15. B1L0

❌İndirim Bitti! HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK 2222 TL

Sağlam gelirse gider bence.
  16. B1L0

❌İndirim Bitti! HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK 2222 TL

Sabah da gelmişti, satıcısı güvenilir değil. Deneyen denedi. Ayrıyeten alınmıyor artık.
  17. B1L0

Öneri 8K Civarı QHD (2K) Monitör Önerisi

Ayrı konu açarsanız daha iyi olur hocam. Cs pubg gibi oyunlar için 24 daha iyi olur. 4-5 civarına da güzel monitörler var.
  18. B1L0

Nasılmış hocam? 11'e var diğer sitelerde de bunda da taksit sıkıntı.
  19. B1L0

Size zahmet bi bakın hocam, çünkü bilgisine güvendiğim bir arkadaş bunu önermişti bana.
Top Bottom