Saatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?Samsung Galaxy Watch 6 Classic kullanıcısıyım soru alabilirim
Hocam benim arkadaşta da var watch 6 1.5 gün gidiyor samsunun çoğu serisi bu şekilde.Saatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?
Eğer tüm özellikleri açık kullanırsan 1 gün bile götürmüyor. Ben çoğu ayarı kapalı kullanıyorum rahat 1.5-2 gün götürüyor. Örneğin WiFi, Always on display, konum, otomatik stres, otomatik kalp atış hızı gibi ayarlar kapalı. Kendi deneme yanılma yönteminle istediğin ayarları açıp tam 1 gün gidecek şekilde ayarlayabilirsin. Gece yatmadan çıkarır şarja takar sabah tekrar takarsın.Saatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?
Hocam benim arkadaşta da var watch 6 1.5 gün gidiyor samsunun çoğu serisi bu şekilde.
Xiaomi watch 2 nasıldır, şarjlık sorunu da yok gibiEğer tüm özellikleri açık kullanırsan 1 gün bile götürmüyor. Ben çoğu ayarı kapalı kullanıyorum rahat 1.5-2 gün götürüyor. Örneğin WiFi, Always on display, konum, otomatik stres, otomatik kalp atış hızı gibi ayarlar kapalı.
Samsung telefon ve kulaklığınız varsa aynı ekosistemde ürün kullanmak çok fazla avantaj sağlıyor.Xiaomi watch 2 nasıldır, şarjlık sorunu da yok gibi
Araştırmalarıma göre oda güzeldi ama ben Samsung telefon ve kulaklık kullandığım için bunu tercih ettim. Neredeyse her şeyi saatten yapabiliyorum. Whatsapp, konuşma, mesajlaşma, müzik değişimi, kulaklık mod değişimi, google maps, mail, google asistan vb.Xiaomi watch 2 nasıldır, şarjlık sorunu da yok gibi
Classic modelinde bazel var onu döndürerek kontrol ediyorsun. Normal modelinde dokunmatik köşelerden parmağına kontrol ediyorsun. Ben classic modelini tercih etmiştim çizilmelere karşı korumalı oluyor bazel olduğu için.Classic modeli ile bu modelin farkı nedir hocam aradaki 1.5k fiyat farkını vermeye değer mi bu arada telefon olarak s23 fe kullanıyorum almak mantıklı olur mu
Şarjı tüm gün götürüyor beni ama gece şarja takmak zorundasın, öyle bir sorunu var. Zaten bence kimse saatle yatıp rahat etmiyordur herhaldeSaatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?
Watch 4'lerle Watch 6'ların kağıt üzerinde farkı yok bezel için demedim. CPU falan çok yakın özelliklerde, aradaki farka değecek herhangi bir fark göremedim benTek farkları dediğiniz çerçeve aslında. Classic paslanmaz çelik, düz watch Alüminyum, tarznında.
Valla klasik saat kullanıyorum, pili değiştirmeden değiştirmeye çıkarıyorum Uyku, banyo, deniz vs her senaryoda kolumda yaŞarjı tüm gün götürüyor beni ama gece şarja takmak zorundasın, öyle bir sorunu var. Zaten bence kimse saatle yatıp rahat etmiyordur herhalde
Hocam benim de telefon samsung ama ekosistemlik bir mevzuu da yok gibi bunlarda ya. Var mı?Araştırmalarıma göre oda güzeldi ama ben Samsung telefon ve kulaklık kullandığım için bunu tercih ettim. Neredeyse her şeyi saatten yapabiliyorum. Whatsapp, konuşma, mesajlaşma, müzik değişimi, kulaklık mod değişimi, google maps, mail, google asistan vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Classic modelinde bazel var onu döndürerek kontrol ediyorsun. Normal modelinde dokunmatik köşelerden parmağına kontrol ediyorsun. Ben classic modelini tercih etmiştim çizilmelere karşı korumalı oluyor bazel olduğu için.