Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 6 🔥3.999 TL (Dip Fiyat!!)

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Alp Kaan CEYLAN
4-5-6 serisini önermem. Tek sebep batarya performansı. 1 günü zor çıkarıyor. Watch 7'de 2.5 gün gidiyor dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sen de alma bende şunu almıyım birbirimizin para harcamasını engelleyelim;

Watch 7 kullanıyorum ilk aldığımda sensörler 10dk da bir ölçüm modunda nfc vs kapalı 1günü bile çıkarmıyordu evden %100 şarjla çıkıp döndüğümde iarj etmem gerekiyordu sonrasında güncelleme ile şuanda nfc vs her şey açık sadece aod kapalı arada açıyorum ama genelde gerrk duymuyorum bütün sensörler her zaman devamlı anlık ölçümdeler 1günü rahat çıkarıyor 1.5günde dalan kapanıyor( güç tasarrufu vs hiç açmazsam eğer güç tasarrufunu açarsam ve sensörleri 10dk ölçüme vs getirirsem 2-2.5 gün görecektir ayrıca en başta bahsedilen ben10 olayı sanal bazel ile se yapılabiliyor uygulama olarak mağazasa bir sürü uygulama var bununla ilgili. Watch6 deneyimlemesemde 4k gibi bir fiyata kesinlikle öneririm. Ben watch7 yi 11gibi bir fiyata aldım şuanda 8-9lardaydı sanırım geçen paylaşıldığında. 4k ya watch6 bile olsa kesinlikle öneririm.

Konuşma vs de yapılabiliyor sadece ayarlarla ilgili bir sıkıntı var sanırım bende tam dikkatli arayıp çözmeye uğraşmadım kol hareketleri ile arama açıp kapatma özelliği var galiba bende açık bazen telefonu açmak istemesen bile saat kendisi açabiliyor kol hareketini yanlış algılayarak.

Alacaklara şimdiden hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarjı da zaten 1-2 saat içerisinde dolmuş oluyor o uüzden sıkıntı yaşamıyorum ben şarjla ilgili

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ata
Sakin ve derin nefes al bu bir indirim olabilir ama ihtiyacın yok sadece kapitalizmin sana oynadığı küçük oyunlar, nefes al ver, bu ay kredi kartını patlattığın aklına gelsin
Madem öyle zehiri salıyorum

Nays ile 300 TL iadesi de var.

Screenshot_2024-11-21-01-33-14-066_com.nextcx.nays.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
İPhone 14 plus kullanıyorum uyum sağlamıyor diye biliyorum daha detaylı bilgisi olan var mı?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA
2 senedir Watch 4 Classic ile ekosistem kullanıyorum (S20FE, Buds 2, S9FE+ vs)

Sarj yoğun kullanımda 1 gün gidiyor. Ben sadece dışarı çıkarken taktığım için 2-3 gün kullanıyorum. Watch 4 5W şarj desteklediğinden sarj olması 2-2.5 saat sürüyor ancak yeni seriler hızlı doluyor diye biliyorum

4K makul gelebilir ancak Bezel yani o dönen çerçeve olmayınca işin esprisi BENCE kalmıyor. Ben alırken düz model 2300, Classic 2800 idi Classic aldım. Çerçevenin kolaylığı bir yana, ekrandan çıkıntı olduğu için ekranı çok güzel koyuyor. Jelatin ve kılıf olmadan kullanmama rağmen 2 senedir ekranımda bezel sayesinde tek bir çizik bile yok. Bütçesi olan arkadaşlara Classic model tavsiye ederim. Alanlara hayırlı olsun 300TL'lik nays indirimi beni çok cezbediyor alsam mı diye düşünüyorum 😅

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin
2 senedir Watch 4 Classic ile ekosistem kullanıyorum (S20FE, Buds 2, S9FE+ vs)

Sarj yoğun kullanımda 1 gün gidiyor. Ben sadece dışarı çıkarken taktığım için 2-3 gün kullanıyorum. Watch 4 5W şarj desteklediğinden sarj olması 2-2.5 saat sürüyor ancak yeni seriler hızlı doluyor diye biliyorum

4K makul gelebilir ancak Bezel yani o dönen çerçeve olmayınca işin esprisi BENCE kalmıyor. Ben alırken düz model 2300, Classic 2800 idi Classic aldım. Çerçevenin kolaylığı bir yana, ekrandan çıkıntı olduğu için ekranı çok güzel koyuyor. Jelatin ve kılıf olmadan kullanmama rağmen 2 senedir ekranımda bezel sayesinde tek bir çizik bile yok. Bütçesi olan arkadaşlara Classic model tavsiye ederim. Alanlara hayırlı olsun 300TL'lik nays indirimi beni çok cezbediyor alsam mı diye düşünüyorum 😅
Aslında classic 47mm şu an amazonda 5500₺. Alınabilir bi fiyatta emin olamadım :D

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA

KdMsTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul Çakır
Aldım bir tane konu için teşekkür ediyorum. Watch 4 Classic 46mm kullanıyordum, artık yenileme zamanı geldi diye düşünüyorum. Ben memnundum 2 gün şarjı gidiyordu. Bütün sensörler sürekli aktif halde kullanıyordum.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA
Aslında classic 47mm şu an amazonda 5500₺. Alınabilir bi fiyatta emin olamadım :D
Taksiti bol ise alınabilir, çok ucuz olmadığı sürece 4 classic'ten geçmeyi düşünmüyorum kağıt üzerinde pek farkları yok zaten

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
Sakin ve derin nefes al bu bir indirim olabilir ama ihtiyacın yok sadece kapitalizmin sana oynadığı küçük oyunlar, nefes al ver, bu ay kredi kartını patlattığın aklına gelsin
Çok büyüksün

Watch 4 classic i nisanda 3.8k ya almıştım bu fiyata düz watch 6 değer alın geçin. Watch 4 karşılaştırması yapan arkadaşlar watch 4 serisinin üretimi sona erdiği için pahalı

Top Bottom