Watch 7 kullanıyorum ilk aldığımda sensörler 10dk da bir ölçüm modunda nfc vs kapalı 1günü bile çıkarmıyordu evden %100 şarjla çıkıp döndüğümde iarj etmem gerekiyordu sonrasında güncelleme ile şuanda nfc vs her şey açık sadece aod kapalı arada açıyorum ama genelde gerrk duymuyorum bütün sensörler her zaman devamlı anlık ölçümdeler 1günü rahat çıkarıyor 1.5günde dalan kapanıyor( güç tasarrufu vs hiç açmazsam eğer güç tasarrufunu açarsam ve sensörleri 10dk ölçüme vs getirirsem 2-2.5 gün görecektir ayrıca en başta bahsedilen ben10 olayı sanal bazel ile se yapılabiliyor uygulama olarak mağazasa bir sürü uygulama var bununla ilgili. Watch6 deneyimlemesemde 4k gibi bir fiyata kesinlikle öneririm. Ben watch7 yi 11gibi bir fiyata aldım şuanda 8-9lardaydı sanırım geçen paylaşıldığında. 4k ya watch6 bile olsa kesinlikle öneririm.4-5-6 serisini önermem. Tek sebep batarya performansı. 1 günü zor çıkarıyor. Watch 7'de 2.5 gün gidiyor dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sen de alma bende şunu almıyım birbirimizin para harcamasını engelleyelim;
Konuşma vs de yapılabiliyor sadece ayarlarla ilgili bir sıkıntı var sanırım bende tam dikkatli arayıp çözmeye uğraşmadım kol hareketleri ile arama açıp kapatma özelliği var galiba bende açık bazen telefonu açmak istemesen bile saat kendisi açabiliyor kol hareketini yanlış algılayarak.
Alacaklara şimdiden hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarjı da zaten 1-2 saat içerisinde dolmuş oluyor o uüzden sıkıntı yaşamıyorum ben şarjla ilgili