MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,154
Bu donen saat degil classic olan dönmelihocam dönen kısmı boşluk yaptı mı eksisi ne saatin sizce ?
Bu donen saat degil classic olan dönmelihocam dönen kısmı boşluk yaptı mı eksisi ne saatin sizce ?
Kim diyor 1 günü zor çıkarıyor diye. Watch 4 classic kullanıyorum çok rahat 1.5 gün gidiyor.4-5-6 serisini önermem. Tek sebep batarya performansı. 1 günü zor çıkarıyor. Watch 7'de 2.5 gün gidiyor dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sen de alma bende şunu almıyım birbirimizin para harcamasını engelleyelim;
BU dönmeli olan model değil, o classic modelhocam dönen kısmı boşluk yaptı mı eksisi ne saatin sizce ?
hangisi iyi diyeyim o zaman dönmeli hoşuma gidiyor hatta watch7 de hoşuma gidiyorBU dönmeli olan model değil, o classic model
Classic model daha iyi, ben bunu alırken classic bin tl fark var diye bunu seçmiştim.hangisi iyi diyeyim o zaman dönmeli hoşuma gidiyor hatta watch7 de hoşuma gidiyor
Bizzat kullanıyorum.Kim diyor 1 günü zor çıkarıyor diye. Watch 4 classic kullanıyorum çok rahat 1.5 gün gidiyor.
Sizin saatte bir problem olmalı. Ben çoğu zaman şarjı %80 lerde iken şarjdan alıyorum ve tüm günü çıkarıyor. Sabah 7 den gece 12ye kadar %65-70 civarı pil tüketmiş oluyor.Bizzat kullanıyorum.
Huawei watch fit 3 kullanıyorum. Şarjı 1 haftadan fazla gidiyor. 1000nit parlaklığı mevct telefonla araması var. Adımı falanda sayıyor. Zaten bir saatten ne isteyeceksin ki.Bence alınır, tüm günü çıkarıyor. Gece de şarja takıyorsun olay bitiyor zaten![]()
YApis bence cok iyi cihazValla her aşamayı hallettim son aşama kaldı, bassam alacam. İnanılmaz kararsız kaldım.
Hocam ben 3 sene Gear Sport kullanmış biri olarak, en son pil ömrüden dolayı bırakma kararı aldım. Tabii bu cihazlar çok daha yeni ve güncel. Şuan Huawei Watch fit 3 kullanıyorum 10+ gün gidiyor ama saat yüzleri olarak yetersiz bence. Samsung'un yüzleri çok üst seviyeydi ve kullanım arayüzü bariz daha iyi. Daha önce akıllı saat kullanmadıysan bayağı seversin. Tek handikapı şarj olayı işte. Senin yerinde olsam şans verirdimAl sat uğraşılmaz da bi akıllı saat hevesi de yok değil. Fiyatı da uygun olunca alsam mı bilemedim valla. Şarjı inanılmaz az gidiyormul galiba o biraz kararsız bıraktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Rotangar siz ne diyorsunuz hocam?