Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥SAMSUNG Galaxy Buds FE 999,99🔥

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar siparişiniz kargoya verildi diyor kargo takibi yapılmıyor. Kargo numarası ve firması yok. Neden bilen var mı?
Edit: Şimdi mesaj geldi kargoya verilmiştir diye. Sitede kargo takip yok hala. Galiba siteleri buglı.

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler ben dun aksam amazondan 875 TL'ye aldım bugun elıme ulastı suanda deneme asamasındayım anc gayet basarılı seslerı drek kesıyor ortam sesını acınca pencereden gelen dısardakı seslerı dahı net bı sekılde duyuyorum
elımde s23 var dolby atmos acık sekılde kullanıyorum basak yapmam gereken veya acmam geren bır azellık varmı acaba bılen warsa yazarsa guzel olur benım ıcın
@fury_ @Life_is_for_Living

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Bende bugün kullandım Samsung A34 kullanıyorum. Aktif Gürültü Önleme özelliği daha önce kullanmamıştım hoşuma gitti. Ortam seslerini gerçekten en aza indiriyor. Sadece hissiyatı garip geldi sanki o özelliği aktif edince kulakta bir basınç oluyor. Ses kalitesi de tatmin edici geldi.

Tek yaşadığım sorun Bluetooth kulaklılarda telefonumun WiFi'ı yavaşlıyor. Galiba modemimden kaynaklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
beyler ben dun aksam amazondan 875 TL'ye aldım bugun elıme ulastı suanda deneme asamasındayım anc gayet basarılı seslerı drek kesıyor ortam sesını acınca pencereden gelen dısardakı seslerı dahı net bı sekılde duyuyorum
elımde s23 var dolby atmos acık sekılde kullanıyorum basak yapmam gereken veya acmam geren bır azellık varmı acaba bılen warsa yazarsa guzel olur benım ıcın

Samsung Wearable uygulamasından ekolayzeri dinamik yapabilirsin bana daha iyi geldi. Geliştirici seçeneklerini açıp kulaklık bluetootha bağlıyken SSC de mi olup olmadığını kontrol edebilirsin başka da çok mühim bir şey yok

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Samsung Wearable uygulamasından ekolayzeri dinamik yapabilirsin bana daha iyi geldi. Geliştirici seçeneklerini açıp kulaklık bluetootha bağlıyken SSC de mi olup olmadığını kontrol edebilirsin başka da çok mühim bir şey yok
Bende SBC gözüküyor SSC dahamı iyi? Samsung A34 kullanıyorum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Emir

Dolby atmos olayi nedir hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolby atmos olayi nedir hocam ?
Sbc ile aac var

Palo DAYI 👑

80+ Gold

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Emir
Elime ulasti bugun, sesi kaliteli kz kullaniyordum ondan gectim pek bir sey fark etmedi acikcasi. Şeffaf modu cok onemliydi benim icin gayet de hosuma gitti ses seviyesi %50 civarindayken konusmalari duyabiliyorsunuz.anc modu da normal muazzam degil. Kutusu cok cok hosuma gitti premium hissettiriyor sensor var galiba dikkat etmedim ama. Wearable uygulamasiyla kontrolu ve baglantisi da cok guzel urunu bu fiyata tavsiye ederim.

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
Amazondan 600tl ye aldım kuponlarla birlikte. Elimde soundpeats Air 4 pro var anc olarak neredeyse aynı sayılırlar. Ses seviyesi yüksekliği iyi seslerde bas severler için güzel denebilir bu fiyata bu kalite iyi. Anc çok iyi diyenlere bakmayın daha önce anc li kulaklık kullanmamıştır yada kullandığını sanmıştır anc giriş seviyesi. Anker liberty 4 NC de kullandım anc de en iyilerindendir. Cihazdan iyi performansı almak istiyorsanız Vawelet uygulamasını indirip ordan AutoEq dan cihazı aratıp sizin yerinize en iyi eq ayarını yapar.

Top Bottom