Hasan_Enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 256
Çizilir diye düşünüyorum hocamKutu çiziliyor mu?
Çizilir diye düşünüyorum hocamKutu çiziliyor mu?
Samsung Wearable uygulamasından ekolayzeri dinamik yapabilirsin bana daha iyi geldi. Geliştirici seçeneklerini açıp kulaklık bluetootha bağlıyken SSC de mi olup olmadığını kontrol edebilirsin başka da çok mühim bir şey yokbeyler ben dun aksam amazondan 875 TL'ye aldım bugun elıme ulastı suanda deneme asamasındayım anc gayet basarılı seslerı drek kesıyor ortam sesını acınca pencereden gelen dısardakı seslerı dahı net bı sekılde duyuyorum
elımde s23 var dolby atmos acık sekılde kullanıyorum basak yapmam gereken veya acmam geren bır azellık varmı acaba bılen warsa yazarsa guzel olur benım ıcın
@fury_ @Life_is_for_Living
Bende SBC gözüküyor SSC dahamı iyi? Samsung A34 kullanıyorum.Samsung Wearable uygulamasından ekolayzeri dinamik yapabilirsin bana daha iyi geldi. Geliştirici seçeneklerini açıp kulaklık bluetootha bağlıyken SSC de mi olup olmadığını kontrol edebilirsin başka da çok mühim bir şey yok
Bende SBC gözüküyor SSC dahamı iyi? Samsung A34 kullanıyorum.
Benimki SCC imiş bilginiz olsunSamsung Wearable uygulamasından ekolayzeri dinamik yapabilirsin bana daha iyi geldi. Geliştirici seçeneklerini açıp kulaklık bluetootha bağlıyken SSC de mi olup olmadığını kontrol edebilirsin başka da çok mühim bir şey yok
Dolby atmos olayi nedir hocam ?beyler ben dun aksam amazondan 875 TL'ye aldım bugun elıme ulastı suanda deneme asamasındayım anc gayet basarılı seslerı drek kesıyor ortam sesını acınca pencereden gelen dısardakı seslerı dahı net bı sekılde duyuyorum
elımde s23 var dolby atmos acık sekılde kullanıyorum basak yapmam gereken veya acmam geren bır azellık varmı acaba bılen warsa yazarsa guzel olur benım ıcın
@fury_ @Life_is_for_Living
Sbc ile aac varDolby atmos olayi nedir hocam ?
Cihaz nedir sanırım üst seviye cihazlarda var scc olayıDolby atmos olayi nedir hocam ?
Post automatically merged:
Sbc ile aac var
Note 10 plus hocam son birkac sene icinde cikan iyi cihazlarda var o zamanCihaz nedir sanırım üst seviye cihazlarda var scc olayı