SEmrey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 438
Reis banada paylaşır mısın telegram kanalını
Reis banada paylaşır mısın telegram kanalını
Kargoya verildiDostlar alanların ne durumda
Hayırlı olsun hocam. Kardeşime tablet bakıyorduk bugün değil de yarın denk gelse idi b fiyata kesin almıştık neyse nasipKargoya verildi
Valla A9 falan da alacaktım veya Huawei ama onlardan dilim çok yandı. Biraz fazla veri bunu alayım dedimHayırlı olsun hocam. Kardeşime tablet bakıyorduk bugün değil de yarın denk gelse idi b fiyata kesin almıştık neyse nasip
İyi yapmışsınız hocam keşke tekrar denk gelseValla A9 falan da alacaktım veya Huawei ama onlardan dilim çok yandı. Biraz fazla veri bunu alayım dedim
Keşke hocam aslında şuan çok şanslıyım. Çünkü genel olarak komple iptal olmuş sanırımİyi yapmışsınız hocam keşke tekrar denk gelse
Valla gelir umarım hocam müthiş fiyatKeşke hocam aslında şuan çok şanslıyım. Çünkü genel olarak komple iptal olmuş sanırım
benim samsung a9 ve huawei iptal yedi hayırlı olsunKeşke hocam aslında şuan çok şanslıyım. Çünkü genel olarak komple iptal olmuş sanırım
Valla gelir umarım hocam müthiş fiyat
Güzel hocam güzel dualarınızı esirgemeyin de tekrar gelsin .dUmarım hocam. Ben de sevgilimle piknikte falan film izlemeye falan aldım. Belki TFT falan oynarım dbbdb
Onlar fiyat olarak çok daha mantikliydi aslında. Çoklu alımda iptal olmuş olabilir. Keşke bir adet alıp deneseydinizbenim samsung a9 ve huawei iptal yedi hayırlı olsun
bir adet denedim ikisini de direk fiyat hatası dediler kupon verdiler, huawei herkesin iptal olmuş samsung a9+ kargoya verileni de göremedim büyük ihtimalle bu ikisi iptal fe yi gönderdilerOnlar fiyat olarak çok daha mantikliydi aslında. Çoklu alımda iptal olmuş olabilir. Keşke bir adet alıp deneseydiniz