Hocam en kötü ya iptal olur yada m5 pro gelir itiraz edip thh ye basvurursunuz ama o kadar ugrasıp bir de satmaya uğraşmak… ben kullanmak için girerdim bu riske
1 ay içinde belki getirir satması benim için çok zordu. m2 max i yarı fiyatına anca satabildim. İstanbulda yaşıyorsanız alın al satçı kişilere satılabilir.
140 a satmak yerine kullanmak daha mantıklı. bu cihazları genelde iş yapanlar yada firmalar alıyor gider olarak gösteriyorlar. sıfır fiyatı zaten abartı da...
Ya 25 yaşında 40 yasında gibi konusanıda ilk defa gördüm gel kardesim antalyada bi kahve icelim neymis derdin konusalım liseli miyim bi sonuca erdirelim...
üsluptan laubalilikten seviyen belli engelledim geçtim ciğerin beş para etmez gibi duruyor
1774641381
şunu yaz canımı ye eleman gelmiş saçma sapan tripler...
YA kardesim gece gece patlatma ya 14500e 6800 satmısmıs yav hele hele 2028 garanti diyor 2023te üretimi bitmis olan kartı 2026 da sıfır olarak aldında 2028...
dostum benim bir halt bildiğin yok boş yapma be vatandan 2025 te alınma pentadan da sorguladım pentaya göre 2027 ye garantili faturaya göre 2028 bir şey...
hangi evrende aynı? döngü sayısını geçtim frekans olarak bile dağlar var. cache miktarı p coreların farkından dolayı o şekilde. 12400f değil 14400f de bile...