Hocam en kötü ya iptal olur yada m5 pro gelir itiraz edip thh ye basvurursunuz ama o kadar ugrasıp bir de satmaya uğraşmak… ben kullanmak için girerdim bu riske
1 ay içinde belki getirir satması benim için çok zordu. m2 max i yarı fiyatına anca satabildim. İstanbulda yaşıyorsanız alın al satçı kişilere satılabilir.
140 a satmak yerine kullanmak daha mantıklı. bu cihazları genelde iş yapanlar yada firmalar alıyor gider olarak gösteriyorlar. sıfır fiyatı zaten abartı da 2. eli sıfır abartı fiyatından da pahalıymış :D
kaldırdım hocam 7900xt aldım kartı satıcam sadece.
1774641690
serbest piyasa maalesef. uzunca dalaşmıssınız gerek yok; satılıyorsa alıcısı varsa yapacak bir şey yok. bilgisi olmayan birisi alsa bile en azından o kadar para verdiği ürünü araştırıp almalı. m2 max macbook pro satıyordum adam gelmiş...
hangi evrende aynı? döngü sayısını geçtim frekans olarak bile dağlar var. cache miktarı p coreların farkından dolayı o şekilde. 12400f değil 14400f de bile aynı p core yok.
1774622743
ekran kartının da katmış ekran kartınız da olmayacak.
Yazdığımı tekrar okuyun. 2k da ultra ayarlarda çoğu işlemci arasında bile zaten o kadar fark olmuyor orası ayrı konu. 13. ve 14. nesilin 12. nesilden farkı tek çekirdek değil çok çekirdek performansı ve sayısı farkı. sadece oyun için almak mantıksız. 13400-14400f te tekli çekirdekte %5 civarı...