Arama sonuçları: *

1. Isaac Clarke

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

Hocam en kötü ya iptal olur yada m5 pro gelir itiraz edip thh ye basvurursunuz ama o kadar ugrasıp bir de satmaya uğraşmak… ben kullanmak için girerdim bu riske
  2. Isaac Clarke

Aynen base model M5 Pro gelir muhtemelen alınırsa
  3. Isaac Clarke

M5 Max muhtemelen 2 ye katlar imzanızdaki sistemi üretkenlik uygulamalarında. 4090-5090 arası bir soc.
  4. Isaac Clarke

1 ay içinde belki getirir satması benim için çok zordu. m2 max i yarı fiyatına anca satabildim. İstanbulda yaşıyorsanız alın al satçı kişilere satılabilir.
  5. Isaac Clarke

140 a satmak yerine kullanmak daha mantıklı. bu cihazları genelde iş yapanlar yada firmalar alıyor gider olarak gösteriyorlar. sıfır fiyatı zaten abartı da 2. eli sıfır abartı fiyatından da pahalıymış :D
  6. Isaac Clarke

kimse nakit 150 bin 2. el cihaza vermez.
  7. Isaac Clarke

Çözüldü✓ Sistemim ne eder araç alacağım

kaldırdım hocam 7900xt aldım kartı satıcam sadece. 1774641690 serbest piyasa maalesef. uzunca dalaşmıssınız gerek yok; satılıyorsa alıcısı varsa yapacak bir şey yok. bilgisi olmayan birisi alsa bile en azından o kadar para verdiği ürünü araştırıp almalı. m2 max macbook pro satıyordum adam gelmiş...
  8. Isaac Clarke

Çözüldü✓ Sistemim ne eder araç alacağım

45 e ddr5 6800xt 14600k z serili anakartlı sistemi satamıyorum o fiyata alıcı bulduysan yapış.
  9. Isaac Clarke

İşlemcimi yükseltmek istiyorum elimdekileri satıp

haricinde anakart ram ve ıslemcı 25-30k etmez. hem onları satıcaz hem de ekran kartsız kalıcaz :D
  10. Isaac Clarke

hangi evrende aynı? döngü sayısını geçtim frekans olarak bile dağlar var. cache miktarı p coreların farkından dolayı o şekilde. 12400f değil 14400f de bile aynı p core yok. 1774622743 ekran kartının da katmış ekran kartınız da olmayacak.
  11. Isaac Clarke

cache den çok p core farkı var intelde.
  12. Isaac Clarke

b serisine oc yapılmıyor o yüzden sıkıntı biraz aynı fiyattalar z ile.
  13. Isaac Clarke

Oneplus 15 Alınır mı veya telefon önerisi olan var mı?

Alınmaz kamera sensörleri çok eski ve amiral değil. magic 8 pro veya find x9 pro daha mantıklı.
  14. Isaac Clarke

5-6 civarına z690 alıp 13600k veya 14600k çekip verimlilik çekirdeklerinin frekansını kısıp performansı arttırabilir aslında.
  15. Isaac Clarke

Yazdığımı tekrar okuyun. 2k da ultra ayarlarda çoğu işlemci arasında bile zaten o kadar fark olmuyor orası ayrı konu. 13. ve 14. nesilin 12. nesilden farkı tek çekirdek değil çok çekirdek performansı ve sayısı farkı. sadece oyun için almak mantıksız. 13400-14400f te tekli çekirdekte %5 civarı...
  16. Isaac Clarke

tarkov tekli çekirdeği ve önbelleği fazlasıyla kullanıyor 14600k iyi teklisi de fena değil ama o işlemcinin asıl yani 14 çekirdeği olması. aamd kanadına geçin bence fps için tekli çekirdeğe oc atarsınız mis gibi olur.
  17. Isaac Clarke

Testlerde o şekilde. oyunlar çoklu çekirdekleri kullanmıyor test edenlerin arka planında hiçbir işlem olmuyor. 12400f ile arkada 1 dc, chrome veya farklı bir şey açtığınızda verimlilik çekirdekleri olmadığı için fps düşüyor. gerçek kullanımda 13. nesiller 12. nesillerden çok daha önde.
  18. Isaac Clarke

fark etmezz 14600k da alabilirsin uv ile güzel fps değerleri alırsın. en masrafsızı ve uğraşsızı 14400f. 12400f den saf güç olarak bayağı önde. 13600k kullanıyorum oyunlarda bazen 210w a sıçrıyor.
  19. Isaac Clarke

ram krizi yapay kriz. firmalar son kullanıcıya ürün vermek yerine veri merkezlerine veriyor. yani firmalar ne zaman isterse biter. 14400f alsan sana yeter anakart değiştirmene de gerek kalmaz. 1774620372 bu durumda mhz pek önemli değil en kötü ram bile 15k zaten. sadece 14400f alıp kurtulsun...
  20. Isaac Clarke

Konu sahibinde 32gb ddr4 ram var yerine koymak için 2 anakart parası vermesi lazım lga 1700 mantıksız. 1774620154 am5 veya 1851 e geçebilirsiniz ultra işlemciler çoklu çekirdekte çok güçlüler. fakat ddr5 32 rami anca o ürünleri satıp alırsınız.
Geri