- Reaksiyon skoru
- 1,150
iPad 10 aldım memnunumBu bütçede en sağlam tablet ekranı dışında, o kadar kötü değil bu arada ama işte ips olsa güzel olurmuş be
iPad 10 aldım memnunumBu bütçede en sağlam tablet ekranı dışında, o kadar kötü değil bu arada ama işte ips olsa güzel olurmuş be
Kalem kullanmak isteyen biri için seçilebilecek en kötü model, bu bütçede. Ha onun dışında cidden güzel bir cihaz, tek falsosu 64 gb depolama alanı olması.iPad 10 aldım memnunum
gbox stabil calismadigindan ve samsungda dex avantaji oldugundan onu tercih etmemMatepad 11.5 7.200 TL'ye satılıyor kalemi de 2500 TL civarı o da düşünülebilir
bence ekran ile digitizerin ayrı olması ekranın camdan bir kaç milim uzakta olması kötü bir hissiyat oluşturuyor. ben alcak olsam ipad air yada pro alırdımKalem kullanmak isteyen biri için seçilebilecek en kötü model, bu bütçede. Ha onun dışında cidden güzel bir cihaz, tek falsosu 64 gb depolama alanı olması.
Neden ki usbc kalem mis gibiKalem kullanmak isteyen biri için seçilebilecek en kötü model, bu bütçede. Ha onun dışında cidden güzel bir cihaz, tek falsosu 64 gb depolama alanı olması.
tıkır tıkır ses çıkarması ve olmayan yazı hissi berbat hale getiriyor.Neden ki usbc kalem mis gibi
Yazı hissini anlamadım ses biraz kötü ama kulaklıkla duyulmuyor şuan kalemle yazıyorumtıkır tıkır ses çıkarması ve olmayan yazı hissi berbat hale getiriyor.
Nerede yaşıyorsunuznerede
Yd alınca herhangi bir sorun çıkıyor mu hocam pek bilgim yok daYd ürün 6k
YD piyasası ne kadar hocam? Bu konuda bilginiz var mıHayır yok kayıt falan gerekmiyor çünkü
Garanti dışında bir sorun olacağını zannetmiyorumYd alınca herhangi bir sorun çıkıyor mu hocam pek bilgim yok da