Thh”de Bedel iadesi istersen fatura bedeli iade olur. Misliyle değişim istersen ve karar tarihinde ürünün misli olursa onu verirler. Yoksa icra takibi ile...
Bu arada bir ricam var. Backspace ve enter tuşlarına birkaç kez basıp sesini ses kaydı yapar mısın. Bende. Enter tuşu biraz daha tok ve sessiz, backspace...
Satıcıya ilettim bakalım yeni switch istedim. Ne diyecekler görelim. Valla iade vb yorucu olacaktı hiç uğraşasım yoktu. Sayende çözdük çok teşekkürler:D
Fazla yağlanmış olabilir o yüzden takılı kalıyor olabilir. İncelemede bahsetmiştim. Bazı switchlerin dengesiz yağlandığını bende de sol shift takılı...
Beyaz kasaya siyah caps de baya iyi aslında. Şimdi yine kararsız kaldım beyaz mı alsam acaba ne:D Bu arada qbz75'de keycaps, swtich nasıl sökülüyor? Sök tak...
Kesinlikle. Büyük ve font tasarımı aşırı arcade. Ben oyuncu klavyesiyim abi benle oyun oynanır mesajını dibine kadar veriyor fontlar. Sıkıntım yok alırsam...
Bu klavyede pempe hariç hepsine okeyim. Pempe bile siyah keycaplerle fena durmazdı yani. Keycap fontlarını beğenmedim sadece bunun. Tamamen karakterini...
İlk üründe kozmetik sorun 2. sinde böyle bir sorun. İlkinde de yine aptalca bir yazılımsal sorun veriyordu arada.
Ben bişey anlamadım bu işten. Weikav...