Thh”de Bedel iadesi istersen fatura bedeli iade olur. Misliyle değişim istersen ve karar tarihinde ürünün misli olursa onu verirler. Yoksa icra takibi ile ticaret odasından bir rakam belirlenir o anki piyasaya göre. Bu şekilde bir para alırsınız fatura bedeli üstünde.
Bu arada bir ricam var. Backspace ve enter tuşlarına birkaç kez basıp sesini ses kaydı yapar mısın. Bende. Enter tuşu biraz daha tok ve sessiz, backspace tuşu biraz daha tak tak sesli. Onu merak ettim.
Satıcıya ilettim bakalım yeni switch istedim. Ne diyecekler görelim. Valla iade vb yorucu olacaktı hiç uğraşasım yoktu. Sayende çözdük çok teşekkürler:D
Beyaz kasaya siyah caps de baya iyi aslında. Şimdi yine kararsız kaldım beyaz mı alsam acaba ne:D Bu arada qbz75'de keycaps, swtich nasıl sökülüyor? Sök tak yapsam düzelir mi acaba bilemedim.
İlk üründe kozmetik sorun 2. sinde böyle bir sorun. İlkinde de yine aptalca bir yazılımsal sorun veriyordu arada.
Ben bişey anlamadım bu işten. Weikav siyah renk beğendim sanki bu sefer. Siz ne dersiniz. Siyah ve bordo renkleri hakim...
Yazılımsal olarak. Kendi yazılındaki basma testi ile baktım orda görünüyor. Vay arkadaş. Sanırım weikav eg75 alıp devam edeceğim. Qbz75 bilemiyorum 3. defa alır mıyım.
Arkadaş ben mi şanssızım yoksa üründe ciddi Kalite Kontrol problemleri mi var. 2. aldığım üründe de backspace tuşu basılı kalıyor. Yine iade edeceğim. Aynı rengi zaten bitmiş ama olsa bile artık modelden soğudum valla bu nedir.