Nasıl yani tek kablo ile 600w kablo derken? Yeni nesil psularda zaten böyle değil mi? BEn yanma vb olmasın 8x3 dönüştürücü kullanmayım tek kablo 12pwr ile ekran kartına taakayım diye psu alcam. Doğrusu nedir.
Hocam kart başvurusu onaylandıktan kaç gün sonra kampanya aktif hale geldi ve nasıl görüntü sizde hangi uygulamadan hangi sekmeden? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim bir de hangi kart vardı sizde?
Bende kartı dün oluştırdım ama kampanyaları kısmında henüz yok vatanın herhangi bir kampanyası. sadece az önce bana özel kampanya tanımlanmış. O da 25 bin tl herhangi bir alışverişte. 5 bin puan veriyor. Vatan vb kısıtlama yok.
Hocam selam. Hem Parafly hem de Paraf kampyasına katıldığımızda; vatandan 40 bin tl alışveriş yaptık diyelim. 5 artı 5 toplam 10 bin mi geliyor. Kesin bilgi veya deneyen var mı
Parafly platinium mu hocam sizinki. Benim de bu karttan var Online bankacalıkla kartım görünüyor ama kart basılmadığı için sanıyorum kartım aktifleşmiyor ve sms veya uygulama ile katılamıyorum.
1776358301
Kartın aktivasyonu ile alakalı sanırım.
Beyler ben de bugün sabah Parafly Plat çıkardım ama paraf mobilde kampanya görünmüyor. Garip olan şu. Paraf mobile Logii olmadan baktığımda kampanya görünüyor ama login olduğunda kampanya görünmüyor. Sizde durumlar nasıl siz nasıl katılım sağladınız?
VTN 3404 “e sms attım ordan da tık yok...