❌İndirim Bitti! Samsung A54 - 256 GB -🔥 14.997 TL

seeznus

80+
Reaksiyon skoru
44

Ekler

• Screenshot_2025-02-18-12-42-13-639_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-18-12-42-13-639_com.android.chrome-edit.jpg
    162.9 KB · Hit: 101
sizce a55 mi , s21 fe mi yoksa bu telefon mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tükenmiş :(

tükenmiş sanırım. aynı fiyata mağazadan alabiliyor muyuz? bilgilendirirseniz sevinirim

Maksimum bütçen kaç bilemiyorum ama honor 200 de bakmanı öneririm. Eğer Samsung olacaksa s21 fe daha premium güncelleme konusunda bitmesine çok kalmadı ama batarya dışında her konuda iyi. A55 de dengeli bir telefon orta segmentte iyi.

a55 yeni aldım kullanmaya başladım güzel telefon ama parmak izi yavaş çalışıyor biraz hayal kırıklığına uğradım o konuda gün içinde çok fazla kapat aç yapıyorum telefonu. Yüz tanıma çok daha hızlı olması garip

a55 yeni aldım kullanmaya başladım güzel telefon ama parmak izi yavaş çalışıyor biraz hayal kırıklığına uğradım o konuda gün içinde çok fazla kapat aç yapıyorum telefonu. Yüz tanıma çok daha hızlı olması garip
Ben de A34 kullanıyordum üste 1500tl verip S21'e geçtim ben meğersem telefon kullanmıyormuşum dağlar kadar fark var Samsung'da S serisi olmadığı sürece telefon alınmaz

Ben de A34 kullanıyordum üste 1500tl verip S21'e geçtim ben meğersem telefon kullanmıyormuşum dağlar kadar fark var Samsung'da S serisi olmadığı sürece telefon alınmaz
Doğrudur hocam ben xiaomi note8 den geçtim benim için çağ atlamak oldu :D Sadece parmak izi biraz üzdü ona da yüz tanıma ile çözüm buldum.

Doğrudur hocam ben xiaomi note8 den geçtim benim için çağ atlamak oldu :D Sadece parmak izi biraz üzdü ona da yüz tanıma ile çözüm buldum.
Yüz tanıma da epey yavaştı benim hatırladığım kadarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,402
Üyeler
183,112
Son üye
Heroes & Villains
Geri