r2.community.samsung.com
Alan arkadaşlarin haberi olsun.
Birinde aksilik olduğu hepsinde olduğu anlamına gelmez. Kronik bir sıkıntı olsa yurt dışında çıkardı zaten. Aylardır piyasadaki bir ürün değil mi bu?
Bir de o yazıyı anlamadım. Niye mahkemeye gidip tazminat davası falan açmak yerine Samsung foruma yazıyor? Yardım bekliyorum demiş ne yardımı bekliyor? Yeni kulaklık göndersin istemiyor, ee? Tazminat olarak para mı istiyor? O zaman mahkemeye gitmeli böyle bir olay olsa bile mahkeme falan olmadan para ödemez ki firma. Doktor falan mı istiyor Samsung'dan?
Kesin yalandır demiyorum ama 1) en ust yazım 2) şüpheyle yaklaşmakta fayda var.
Ha eğer doğruysa umarım yüklü bir tazminat kazanır. 1000TL'lik mal için ömür boyu işitme kaybı yaşamış. Orada dedikleri gibi başka yerde olsa devasa tazminatlar alır.
Ben ne olur ne olmaz bir araştırayim başka vaka var mı...
Edit:
r/GalaxyBuds'ta bir kullanıcı bunu paylaşmış. Nasıl hemen gördü de çeviril paylaştı anlamış değilim...
Edit2: Biraz araştırma yaptım ve patlayan kulaklıklara denk geldim. Bu ilk vaka değil. Apple Airpods bile birden fazla defa patlamış. Patlayan şey de tabii ki içeride patlayabilecek tek nesne olan batarya. Eğer o seride kronik olarak hatalı bataryalar/bazı parti bataryalar kullanılmamışsa bu tarz olaylar birkaç taneyle sınırlı kalacaktır. Ancak yine de bundan şunu çıkarabiliriz: kulağımıza taktığımız kulaklıklarda da batarya olduğunu hatırlayıp ona göre kullanmalıyız. Aşırı nem ya da aşırı sıcaklık koşullarında, sıvı geçirmezlik sertifikası olmayan modelleri çok ter yaptıracak koşullarda kullanmayın. Bunu sadece Buds FE için demiyorum. Ve sizi temin ederim bu koşulları bulmak gayet basit. Öyle sıcak iller var ki cayır cayır yanıyor. Ya da aşırı nemli bölgeler.