Kulaklık geldi arkadaşlar. Takstar Pro 82 + Soundmagic A35 DAC kullanan biri olarak ben çok beğendim fiyatına göre.
Daha önce ANC kullanmadığim için karşılaştırma yapamayacağım ve daha test edecek ortama giremedim ama ilk izlenim ANC güzel engelliyor gibi.
Sesi konusunda etkilendim.
Bass'lar iyi diyebilirim belki birazcık fazla. Takstar'ımda daha az bass. Dip frekans basslar da fiyatına ve BT olmasına rağmen etkileyici. Takstar'da duyamadıklarımı duydum bu konuda. Ama tabii ki bass detayları daha az.
Eğer bass az gelen varsa onlar aşırı basslı kulaklıklar kullanmıştır. O kulaklıklar bass seviyorsanız güzel gelebilir ama doğruluk açısından çok kötüler. Baksanıza şu Anker Q35'e
:
Bu doğruluk açısından çok kötü ama bass seven arkadaşlar seviyor tabii
Tizler ve midler nötrale yakın. Tizler biraz az gibi. Dolayısıyla Sezen Aksu'nun sesini Takstar'da olduğu gibi keskin ve vurucu alamıyorum, daha az eğlendim. Yine de netlik Elbet Takstar'a yaklaşamaz ama BT, küçük ve 1000TL'lik bir kulaklığa göre gayet iyi. En son BT deneyimim faciaydı aşırı boğuk olmasından. Bunu takınca bayağı şaşırdım bu yüzden.
Sonuç olarak fiyatına göre çok güzel öneririm. Ama tabii ki müzik için tasarlanmış kafaüstü kulaklıklarla yarışamaz asla. Açık konuşmak gerekirse şarkılarda bu kulaklıkla çok eğlenemiyorum "Takstar'a kıyasla.".
Edit: Bu testleri Xiaomi 11T AAC ile yaptım. Şimdi Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024'e bağladım ve SSC çalıştı. Ses kalitesi artıyor fakat henüz tam test edemedim.
Edit 2: Ses testi için Apple Music Loseless ve Apple Music High-Res Loseless kullandım.